s premijerom razgovara hrvoje krešić / U RTL-u Danas prvi put od izbijanja izbjegličke krize - pogledajte ekskluzivni intervju s premijerom Milanovićem

Image
Foto: RTL

Večeras u 18.30 u RTL-u Danas, pratite ekskluzivni intervju Hrvoja Krešića s premijerom Milanovićem

21.9.2015.
14:49
RTL
VOYO logo

U RTL-u Danas u 18.30 prvi put od izbijanja izbjegličke krize u Hrvatskoj -  pogledajte ekskluzivni intervju s premijerom Zoranom Milanovićem koji će nam dati odgovore na pitanja o spremnosti Vlade da se logistički, sigurnosno i politički nosi s ovim gorućim problemom te zašto je uopće bilo potrebno aktivirati tzv. ‘plan B’ u ovoj drastičnoj situaciji i neočekivanom priljevu izbjeglica!

Na vrućem stolcu, nasuprot RTL-ovom reporteru Hrvoju Krešiću, saznajte i kakav stav prema sudjelovanju Hrvatske i susjednih zemalja u izbjegličkoj krizi ima Njemačka te kancelarka Angela Merkel, koji su stavovi usuglašeni s njom i Jeanom Claudeom Junckerom te što Hrvatsku očekuje na izvanrednom sastanku Europskoga vijeća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naposljetku, premijer Milanović suočit će se još jednom i sa stavovima oporbe, Tomislava Karamarka, te predsjednice Grabar-Kitarović koji od trenutka izbjegličkog vala žestoko kritiziraju i prozivaju premijera i Vladu za nespremnost i nesposobnost u nošenju sa sigurnosnim te humanitarnim pitanjima ove krize.

Večeras u 18.30 u RTL-u Danas, pratite ekskluzivni interjvu Hrvoja Krešića s premijerom Milanovićem!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo