NIŠTA NEĆE SAKRITI / U pripremi dokumentarac o Bluru

Film će pratiti londonske britpopere od prvih glazbenih koraka pa sve do raspada i nedavnog povratka na scenu.

6.6.2009.
15:55
VOYO logo

Reformirani britpop prvaci Blur uz povratničke koncerte i nove pjesme pripremaju i dokumentarac koji će pokrivati čitavu karijeru grupe.

U ovom trenutku bezimeni film pratit će londonski kvartet od osnutka 1989. godine, preko ne baš impresivnih početaka i razdoblja najveće slave pa sve do raspada koji je uslijedio nakon što je grupu, tijekom snimanja albuma "Think Tank" napustio gitarist Graham Coxon. Prema dosadašnjim informacijama, posebnu pozornost dobit će petogodišnje razdoblje probijanja u kojem su Blur, iako vlasnici nekolicine manjih hitova, bili omiljena meta britanskih kritičara i bend kojeg nitko nije shvaćao ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dečki su jako uzbuđeni zbog filma i ništa ne žele sakriti. Dakle, bit će tu i alkohola, droge te žestokih svađa zbog kojih su i prestali svirati", kazao je anonimni izvor blizak Bluru.  

Kad će čitava priča krenuti u proizvodnju nije poznato, ponajprije jer se Damon Albarn i ekipa spremaju za velike nastupe koje će održati u londonskom Hyde Parku i kao headlineri festivala u Glastonburyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo