za ne povjerovati / U ovom luksuzu godinama je živjela obitelj Todorić: pogledajte svu raskoš Kulmerovih dvora

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Todorić je čini se Meštrovićev rad, smjestio u kupaonicu iznad kade

19.10.2017.
20:20
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Unutrašnjost Kulmerovih dvora godinama je bila zasigurno jedna od bolje čuvanih tajni  te su samo rijetki i odabrani mogli vidjeti kako izgleda luksuz u kojem živi obitelj Todorić. 

U uređenju Ivica Todorić je opsesivno želio nadmašiti Tita. Tako je navodno jednom prigodom doveo dvojicu stručnjaka za genetik iz Australije i Mađarske, kako bi mu ukrižali jelena lopatara većeg od onoga kojega je svojedobno odstrijelio Josip Broz Tito, piše 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ove fotografije otkrivaju luksuz u kojem su on i članovi njegove obitelji uživali te su Kulmerovi dvori zasigurno jedna od najluksuznijih hrvatskih rezidencija svih vremena. Tako je Todorić, kako pokazuju fotografije, umjetničke reljefe - čini se Meštrovićev rad, smjestio u kupaonicu iznad kade. 

I dok je po nekima ovo vrhunac luksuza, drugi bi ovo nazvali i pretjeranim "kičarajem" no neosporno je da će ove fotografije i izgled unutrašnjosti Kuzlmerovih dvora zasigurno izazvati lavinu reakcija. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za uređenje bili su zaduženi britanski stručnjak Stephen Ryan i francuski Attelier Saint Jacquesm a kako piše 24 sata, s računa švicarskog Agrokora plaćan je i dio luksuznog uređenja Kulmerovih dvora. A na svojoj web stranici  Ryan se pohvaliokako izgleda unutrašnjost jedinog dvorca u Hrvatskoj kojeg je uređivao. 

Ryan je za 24 sata potvrdio da je u Hrvatskoj radio interijer samo za jedan dvorac, ali nije otkrio vlasnika, ali očito je za koga je odradio posao. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fotografije luksuznog interijera Kulmerovih dvora pogledajte OVDJE

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo