U Novu godinu ulazimo uz ekstremnu hladnoću, pripremite se za ledenu noć

Ulazak u Novu godinu obilježit će veliki minusi. Za novogodišnju noć, pogotovo ako ćete izaći na neki od gradskih trgova dobro se obucite jer će tempretaure biti i 16 stupnjeva ispod nule.

31.12.2014.
6:30
VOYO logo

Na Staru godinu očekuje nas pretežno sunčano, uglavnom na Jadranu i u gorju uz mjestimice umjerenu naoblaku. U novogodišnjoj noći u sjeverozapadnim i zapadnim se krajevima očekuje porast naoblake. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, a na Jadranu većinom jaka bura s olujnim, ponegdje i orkanskim udarima, poslijepodne će slabiti.

Jutarnja temperatura u unutrašnjosti između -16 i -11, ponegdje i malo niža, na Jadranu od -5 uz obalu do 1 na otocima, a najviša dnevna od -10 do -5, na Jadranu od -1 do 4°C, izvijestio je DHMZ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi dan 2015. također će biti iznimno hladan sa jutarnjim temperaturama ponegdje i do -16.

Izgledi vremena od 01.01.2015. do 03.01.2015.

Prevladavat će suho i postupno toplije vrijeme. U kopnenom području u četvrtak umjereno do pretežno oblačno, samo ponegdje uz neznatan snijeg. U petak ujutro i dio prijepodneva magla ili niski oblaci, zatim djelomice sunčano, a u subotu prijepodne prolazno naoblačenje i mjestimice slabe oborine na granici kiše i snijega, poslijepodne razvedravanje. Na Jadranu sunčano uz malu, na sjevernom dijelu povremeno i umjerenu naoblaku, a prolazno naoblačenje i ponegdje malo kiše u subotu. Vjetar većinom slab, a na Jadranu će bura u četvrtak oslabiti, u petak prolazno okrenuti na sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo