Za vikend kiša i 10 stupnjeva manje

Iako se taman navikosmo na ugodne proljetne temperature, u nedjelju ćemo se, privremeno, vratiti u blagu zimu.

27.3.2012.
11:52
VOYO logo

U srijedu će u većini mjesta na kopnu biti pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Temperatura zraka u blagom porastu – jutarnja od 1 do 6, a dnevna između 17 i 21 Celzijev stupanj, javlja Crometeo.

Na Jadranu će tijekom srijede biti pretežno vedro. Noću će puhati do umjerena bura, danju slaba do umjerena bura i sjeverozapadnjak, koji sredinom dana može biti pojačan. Jutarnje temperature bit će bez veće promjene, najviše dnevne većinom od 19 do 25 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak se očekuje pretežno sunčano vrijeme, povremeno s umjerenom naoblakom. Više oblaka poslijepodne i navečer bit će na istoku zemlje. Vjetar povremeno umjeren, u Slavoniji i jak sjeverozapadni. Temperatura zraka bez veće promjene.

U noći slaba do umjerena bura, danju će puhati slab jugozapadnjak i zapadnjak. Minimalne temperature u zaobalju od 3 do 8 stupnjeva, uz obalu i na otocima od 9 do 14 stupnjeva. Najviše dnevne temperature od 18 do 24 Celzijevih stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U petak će na kopnu biti sunčano vrijeme, s nešto više oblaka u Slavoniji, dok je na krajnjem istoku moguća pokoja kap kiše. Bit će i malo hladnije, od 12 do 15 stupnjeva. Na Jadranu sunčano uz temperature oko 20 stupnjeva.

Promjenjivi vikend

U subotu će ponovno biti malo toplije, s temperaturama u unutrašnjosti oko 20 stupnjeva. Bit će djelomično sunčano, a puhat će umjeren jugozapadni vjetar. Na Jadranu sunčano, uz porast naoblake na sjeveru. Temperatura oko 20 stupnjeva i umjereno jugo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, tijekom noći, zbog dolaska hladne fronte, doći će do promjene vremena. Tako se u nedjelju očekuje hladnije i oblačno vrijeme, s kišom u unutrašnjosti i povremeno na Jadranu. Na Jadranu će puhati bura, a temperature u cijeloj zemlji past će i do 10 stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo