'FUŠERAJ POTPUNI' /

U Metkoviću kao na slapovima Niagare: Dvorana i ranije prokišnjavala - zbog lopte?!

Nevjerojatan video podijelio je i Nikola Grmoja koji je sve iskoristio za obračun s političkim protivnicima

9.9.2024.
21:46
VOYO logo

Stranka Most je objavila video prokišnjavanja sportske dvorane u Metkoviću. Na snimci se doslovno vide slapovi koji padaju s krova dvorane na parket.

Video je na društvenim mrežama podijelio i Nikola Grmoja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U komentaru videa je napisao: "Novoobnovljena dvorana u Metkoviću, slika Milanovog upravljanja gradom. Ovako se radi i aglomeracija godinama – neke su ulice kopali i asfaltirali četiri puta, a u Metkoviću se nitko ne buni (nama se predbacivalo što se Lučki most renovirao strašna tri mjeseca). Fušeraj potpuni, ali važno je da gradonačelnik za svakoga ima toplu riječ i pozdrav. To što je izbore dobio na ukidanju parkinga da bi ga ponovo uveo, ili što nas je 'nasamario' čim mu se pružila prilika ući u Sabor, jednostavno je zaboravljeno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, dvorana je zaista obnovljena prije četiri godine i nije ovo prvi put da prokišnjava. Kako je 2020.godine objavio portal Južni.hr, odmah po završetku obnove, dvorana je počeka prokišnjavati na nekoliko mjesta.

Tada su na portalu objavili da je zbog prokišnjavanja u trećoj minuti prekinuta i utakmica 3. kola Paket24 premijer lige B u kojoj je Rukometni klub Metković Mehanika ugostio Bjelin Spačvu iz Vinkovaca.

Tada je gradonačelnik Dalibor Milan objasnio što se dogodilo s dvoranom: "Problem je bio u gurli i u lopti, koja je nekim čudnim slučajem u njoj završila. Gurla, inače, nije bila predmet obnove, ali nije bila adekvatna, nije mogla progutati svu vodu kad pada obilna kiša jer nije bila dovoljno široka, a u njoj je bila lopta koja je sprječavala prolaz vode. Dvorana nigdje više ne curi, osim na jednom mjestu jer je uslijed velike kiše došlo do prelijevanja, a gurla nije bila predmet obnove i treba je proširiti."

Poslali smo upit gradonačelniku o današnjem prokišnjavanju te ćemo odgovor objaviti kad ga dobijemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo