premijera u utorak / U Lisinskom počinje prava ludnica: zavirili smo na probu mjuzikla 'Pacijenti' kojeg su 'smućkali' Huljić i Gavran

Dvojica doktora odgovorna za ovu 'ludnicu', Tonči Huljić i Miro Gavran, bili su gosti RTL Direkta

3.10.2016.
22:50
VOYO logo

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u utorak počinje prava ludnica, i to na premijeri mjuzikla "Pacijenti". 

Radnja mjuzikla se doista događa u ludnici, dakle nije daleko od hrvatske stvarnosti, a riječ je o izvorno hrvatskom proizvodu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Psihijatri koji su smućkali ovaj lijek za uši, oči i dušu su dr. Tonči Huljić koji je naravno napisao glazbu i stihove, dr. Miro Gavran, autor libreta, i dr. Igor Barberić koji potpisuje koreografiju i režiju. 

Mi smo malo zavirili na probu gdje se znoje Hana Hegedušić, Hrvoje Foretić, Damir Kedžo i ostali pacijenti koji sutra stupaju na scenu. 

Neki singlovi iz mjuzikla već su postali hitovi. Pjesma 'Srce za vodiča' Petra Graše i Hane Huljić, pa duet Jaquesa Houdeka i Doris Dragović, kao i najnovija pjesma Psihomodo popa - Psihopat. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A dvojica doktora odgovorna za ovu ludnicu, Tonči Huljić i Miro Gavran, bili su gosti RTL Direkta. Što su Zoranu Šprajcu otkrili o novom projektu, a i kako izgleda proba mjuzikla, pogledajte u video prilogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo