U koloni se vozi od Lučkog, odron na A6

Mnogi su građani Lijepe naše odlučili otići na more za ovaj produženi vikend. To je vidljivo i po kolonama na svim važnim cestovnim pravcima u zemlji.

22.6.2012.
9:22
VOYO logo

HAK je izvijestio da je promet pojačan na svim cestovnim pravcima prema jugu. Na autocesti A1 u smjeru Karlovca vozi se otežano i u koloni već od naplate Lučko. Promet je pojačan i na Istarskom ipsilonu. Prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona koja se kreće duga je oko 1,5 km.

Odron na A6

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog odrona, na čvoru Oštrovica zatvoren je izlaz prema Krku i Crikvenici. U smjeru Zagreba vozi se nesmetano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog biciklističke utrke od 9 do 14 sati bit će prekinut promet na autocesti A4 Zagreb-Goričan između Brezničkog Huma i Novog Marofa u smjeru Goričana. Promet će se odvijati dvosmjerno, kolničkim trakom u smjeru Zagreba.

Uvode se dodatne trajektne linije

Što se graničnih prijelaza tiče, pojačan je promet osobnih vozila na Maclju na ulazu, a na Pasjaku i Kaštelu na izlazu iz zemlje. Granični prijelaz Dubrava Križovljanska otvoren je samo za osobna vozila (zbog odrona na cesti Ptuj-Zavrč u Sloveniji). Ostala vozila se preusmjeravaju na Macelj ili Trnovec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pojačan je i promet prema otocima na sjevernom i srednjem Jadranu, trajekti plove redovito, a po potrebi se uvode i dodatne linije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo