VREMENSKE NEPRILIKE U KARLOVAČKOJ ŽUPANIJI / Zbog jakog vjetra strujni i telekomunikacijski prekidi u Ozlju, Karlovcu, Cetingradu...

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Direktor karlovačke Elektre rekao je da su polomljene grane stabala uzrokovale kvarove na mnogim mjestima, no da je riječ o malim kvarovima, ekipe su na terenu, pa se ne očekuju dulji prekidi struje

4.2.2023.
14:32
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Jak vjetar koji je oko podneva puhao diljem Karlovačke županije, prouzročio je nestanak električne energije u Ozlju, Karlovcu i Cetingradu, mjestimični su prekidi i na telekomunikacijama.

Direktor karlovačke Elektre Zvonko Spudić rekao je Hini da su polomljene grane stabala uzrokovale kvarove na mnogim mjestima, no da je riječ o malim kvarovima, ekipe su na terenu, pa se ne očekuju dulji prekidi struje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogo dojava o štetama, ali nije alarmantno

U Centru 112 kažu da postoji mnogo dojava o štetama, ali da do 13 sati nije bilo “ničeg alarmantnog”.  Karlovačke vatrogasne ekipe su ekipe na terenu i uklanjaju polomljene grane koje su pale na kolnike i dvorišta ili prijete da će pasti na kuće i slično.

 U Karlovcu je u Ulici Tadije Smičiklasa buknuo požar u podrumu jedne stambene zgrade, no tek treba utvrditi je li uvjetovan nevremenom.  Vatrogasni zapovjednik Miro Rade kaže da se brzom intervencijom požar nastoji lokalizirati. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo