prijave do 9. rujna / U jeku afere koja potresa INA-u, naftna kompanija objavila najnoviji oglas za posao

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Navode i kako je to pozicija koja nudi primjenu stručnosti, između ostalog, i u sprječavanju pranja novca

2.9.2022.
18:18
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

I dok ju potresa najnovija afera, INA je u petak objavila oglas za posao i to za stručnjaka za usklađenost poslovanja.

"Ako tražite novu priliku u karijeri na kojoj ćete imati mogućnost profesionalnog usavršavanja u području usklađenosti poslovanja kroz identifikaciju pravnih rizika, provođenje internih istraga i praćenje regulatornog okvira – ovo je prava prilika za vas", stoji u oglasu na koji se moguće prijaviti do 9. rujna, dakle sedam dana od njegove objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U istom ne stoji koja se plaća nudi niti na koji je rok zaposlenje, ali istaknuli su da je za poziciju potrebno posjedovati VSS pravne struke, minimalno pet godina radnog iskustva s naglaskom na iskustvu u pravu tržišnog natjecanja, napredno poznavanje rada na računalu (Microsoft Office paket), napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

Također, moguće se dodatno istaknuti, ako, kaže INA, poznajete regulatorni okvir vezanog uz područje usklađenosti poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
prijetnja iz Banskih dvora /

Slučaj INA: Iz zatvora izašao najbogatiji umirovljenik, slijedit će ga i Marija Ratkić. U Remetincu ostaju Husić, Šurjak i Škugor

Image
prijetnja iz Banskih dvora /

Slučaj INA: Iz zatvora izašao najbogatiji umirovljenik, slijedit će ga i Marija Ratkić. U Remetincu ostaju Husić, Šurjak i Škugor

U konačnici, navode i kako je to pozicija koja nudi primjenu stručnosti u kontinuiranom praćenju unutarnjeg i vanjskog regulatornog okvira vezanog uz područje usklađenosti poslovanja s fokusom na pravo tržišnog natjecanja, međunarodne sankcije i sprječavanje pranja novca; identificiranje pravnih rizika iz gore navedenih područja i njihov utjecaj na poslovanje INA Grupe; provođenje internih istraga usklađenosti poslovanja iz gore navedenih područja, priprema izvješća na temelju istraga i analize rizika, uključujući preporuke za učinkovitije djelovanje i usklađenost INA Grupe; provođenje aktivnosti praćenja i potpora provedbi povezanih preporuka;
razvoj, organizaciju i provedbu djelotvornog programa edukacije o usklađenosti poslovanja (e-učenje, edukacijski materijali, osobne prezentacije, razgovori licem u lice, radionice, priprema odgovarajućih internih propisa) u cilju razvoja i održavanja svijesti i znanja o usklađenosti poslovanja u INA Grupi te izvršavanje ostalih ad hoc zadataka na temelju uputa Direktora pravnih poslova i usklađenosti poslovanja INA-e ili Glavnog stručnjaka za usklađenost poslovanja MOL Grupe.

Podsjetimo, INA je u fokus javnosti posljednjih dana došla zbog nezapamćene akcije pranja novca u kojoj je kroz nezakonitu preprodaju plina INA oštećena za najmanje milijardu kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo