U blizini Zagreba niče investicija od 150 mil. kn, zaposlit će oko 200 ljudi

15.10.2014.
14:40
VOYO logo

Logistički centar prostirat će se na 120.000 kvadrata, a u prvoj fazi izgradnje bit će napravljeno skladište kapaciteta preko 12.000 paleta pod temperaturnim režimom za robu u smrznutom (-25 C) i svježem režimu (0-8 C), sa 16 utovarno-istovarnih rampi dok će se cross dock i prostor za komisioniranje prostirati na više od 3.000 m2. Time se ujedno osigurava mogućnosti za dodatne usluge kao što su promo-pakiranja proizvoda, pakiranje više proizvoda u folije, kartone te limenu ambalažu, vaganje neegaliziranih proizvoda s lijepljenjem cijene i težine za određene kupce, pružanje uluga carinskog i trošarinskog skladišta i sl.

Jedna od najvećih investicija u privatnom sektoru

''Ovo je trenutačno jedna od najvećih investicija u privatnom sektoru u Hrvatskoj, u potpunosti financirana privatnim kapitalom i za RALU predstavlja ključan preduvjet za ostvarenje vizije o vodećem dobavljaču integrirane logističke usluge u hladnom lancu u regiji jugoistočne Europe. RALU tranportne usluge obavlja diljem cijele Europe i Rusije, a pojačavanjem logističkih kapaciteta našim ćemo klijentima pružiti kompletno logističko rješenje na najvišoj razini kvalitete. Izgradnja logističkog centra znači i dodatna zapošljavanja, pa u sljedećim godinama namjeravamo uz postojećih 300 zaposlenika zaposliti još oko 200 osoba“, rekao je predsjednik Uprave RALU logistike Zvonimir Šćurec.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisutni u tri zemlje

RALU logistika je nezavisna regionalna logistička kompanija, a grupa ima tvrtke u tri zemlje (Hrvatska, Srbija, Mađarska) i više od 300 zaposlenih i više od 180 vozila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo