Tuže organizatora zbog užasnog dočeka Nove

17.1.2011.
16:29
VOYO logo

Naime, brojni posjetitelji osječkog Esseker centra i Gradskog vrta platili su skupe ulaznice za doček Nove godine, a dobili su kaotičnu proslavu na kojoj su ostali gladni i žedni, a neki od njih i pokradeni, piše Glas Slavonije. Tako je PU osječko-baranjskoj prijavljena krađa pet jakni i nekoliko osobnih iskaznica u dvorani Gradski vrt.

Dvadesetogodišnji Krešimir V. ispričao je za list kako je u Esseker centru slavio s društvom od desetak prijatelja i prijateljica. Osim što se nisu ni najeli ni napili, zbog neopisive gužve nisu mogli doći do toaleta jer se ispred oba nalazio red od stotinjak osoba. U jednom trenutku Krešimir je odlučio izići iz Esseker centra kako bi potražio toalet u nekom drugom ugostiteljskom objektu, no redar mu je kazao da se više neće moći vratiti u zgradu i to zato što su sami redari na ulazu ljudima oduzimali ulaznice te ih uništavali kidajući ih i bacajući u koš za otpatke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okvirnom računicom, organizatori su u Esseker centru i Gradskom vrtu od ulaznica prikupili bruto oko pola milijuna kuna. No, Osječane čeka težak dokazni postupak. Naime, u Državnom inspektoratu RH u Zagrebu kažu da su nepravilnosti u slučaju kad za novac nije dobivena odgovarajuća usluga iznimno teško dokazive, te da su nepravilnosti mogle biti prijavljene jedino u trenutku kada su se i događale ili neposredno nakon toga.

Jedina mogućnost za koju još nije kasno jest podizanje tužbe svih nezadovoljnika i zahtjev organizatoru za povrat novca, a od presudne važnosti u eventualnom sudskom postupku bit će svjedoci koji će potvrditi da su nepravilnosti u organizaciji postojale, piše Glas Slavonije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201101040427006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo