PREDIZBORNA PRIČA IZ BENKOVCA /

TZ grada Benkovca u političkoj kampanji: iako ne smiju reklamiraju HDZ-ovog kandidata

Na službenoj Facebook stranici TZ grada Benkovca prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. Ministarstvo turizma tvrdi da turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji

2.5.2017.
22:47
VOYO logo

Nevjerojatna predizborna priča iz Benkovca. Kad otvorite službenu Facebook stranicu Turističke zajednice grada Benkovca  - prva slika u albumu je fotografija HDZ-ovog kandidata Tomislava Bulića. No, smije li turistička zajednica na taj način sudjelovati u  političkoj kampanji.

"Marketing HDZ-u radi ista tvrtka koja radi marketing Turističkoj zajednici. HDZ će sve usluge uredno platiti na kraju kampanje, i da, Zakon o turističkim zajednicama nigdje ne spominje da je tako nešto zabranjeno. Čak štoviše, tvrde, da turistička zajednica može obavljati aktivnosti od javnog interesa u službi razvoja turizma, a to upravo i rade", odgovor je TZ grada Benkovca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, time tvrde da je promocija HDZ-ovog Tomislava Bulića u službi razvoja turizma.

No, najzanimljiviji dio odgovora jest: "Draga Melita, drugi put se malo bolje informirajte o temi, bude li još nepotrebnih upita javit će vam se moj odvjetnik", odgovor je to benkovačkog direktora turističke zajednice. No, Ministarstvo turizma tvrdi drugačije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Turističke zajednice ne smiju sudjelovati u političkoj kampanji", poručili su iz Ministarstva turizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo