PO 780 EURA SVAKI / Trojka osuđena zbog tučnjave na stazi WRC-a! Morat će ispraznit novčanik, objavljeno i zašto je izbio incident

Image
Foto: Screenshot Youtube

Na teret im se stavlja kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za što su kažnjeni po 100 eura, te Zakona o sprješavanju nereda na sportskim natjecanjima za što su dobili 660 eura kazne. U kaznu im je uračunato vrijeme provedeno u policiji

24.4.2023.
12:26
Screenshot Youtube
VOYO logo

Trojac koji je sudjelovao u tučnjavi na WRC utrcu u Dančulovićima kod Ozlja danas je priveden na Općinski sud u Karlovcu.

Proglasili su ih krivima te svaki mora platiti 760 eura kazne, ali i troškove sudskih postupka od 20 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ni to nije sve. Godinu dana zabranjeno im je prisustvovanje rally utrkama WRC Croatia te se obavezno moraju javiti u policijsku postaju.

Image
GDJE IM JE BILA PAMET? /

Trojac koji se potukao na WRC-u priveden na Općinski sud u Karlovcu. Otkriveno i odakle dolaze

Image
GDJE IM JE BILA PAMET? /

Trojac koji se potukao na WRC-u priveden na Općinski sud u Karlovcu. Otkriveno i odakle dolaze

Presuda je nepravomoćna i na nju imaju pravo žalbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na teret im se stavlja kršenje Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira za što su kažnjeni po 100 eura, te Zakona o sprješavanju nereda na sportskim natjecanjima za što su dobili 660 eura kazne. U kaznu im je uračunato vrijeme provedeno u policiji.

Navodno je došlo do sukoba s gledateljima iz Poljske, a policija nije uspjela doznati o kome se radi pa ih vodi kao nepoznate osobe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na održavanju rally utrke WRC Croatia prvookrivljeni se ponašao na naročito drzak način jer je verbalno napao NN osobu vrijeđajući je raznim pogrdnim riječima, nakon čega se umiješao u fizički obračun između NN osobe i drugookrivljenoga, pritom se s istim naguravao. Drugookrivljeni je verbalno napao NN osobu te se ponašao na naročito drzak način, te se naguravao s redarom koji ga je pokušao udaljiti sa staze. Trećeokrivljeni se umiješao u naguravanje drugookrivljnog s redaroma i NN osobom pri čemu je objema rukama čvrsto uhvatio NN osobu s leđa oko struka te su pali na cestu", rekla je glasnogovornica karlovačkog suda Blaženka Lugar-Vladić.

Na svu sreću izbjegnuta je velika tragedija, ali snimka je obišla svijet i nanijela glavobolju samim organizatorima WRC Croatia Rally.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo