rođeni pod sretnom zvijezdom / Trojica dalmatinskih kladioničara uložili manje od 200, pa zaradili gotovo milijun i pol kuna!

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Trojica kladioničara zaista su pokazali umijeće klađenja, zaradivši ukupno gotovo milijun i pol kuna

14.3.2017.
7:50
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Dalmatinci znaju kako se kladiti. Dokazuju to četiri listića uplaćena u Germania Sport kladionici, na kojima su Splićanin, Solinjanin i Šibenčanin s uplaćenih 175 kuna zaradili ukupno nevjerojatnih 436 tisuća kuna, piše Slobodna Dalmacija.

U utorak je svoj listić došao naplatiti kladioničar iz Splita koji je uplatio 5 kuna na zbroj golova u određenim nogometnim ligama. Povezao je 22 europske lige od kojih mu je na tri para obračunat koeficijent 1,00 jer su susreti odgođeni. Zaradio je 370.500 kuna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač iz Šibenika uložio je 10 kuna na četiri para. Obje utakmice lige prvaka odigrao je prijelaz 1/2 na obje odigrane utakmice Lige prvaka. Podsjetimo, Napoli i Real su na poluvremenu vodili, no no kraju su slavili njihovi protivnici, Real i Bayern. 

Treći kladioničar, onaj iz Solina, odigrao je 16 košarkaških i jedan teniski par. Zaradio je vrtoglavih 506.957 kuna. Kada se odbije porez na dobitak, sretni igrač je ludu sreću i znanje nagradio sa 409.596 kune. Od toga je Germania Mega bonus iznosio nevjerojatnih 190.108,89 kuna, odnosno na svakom listiću je bonus bio čak 60 posto!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo