provjerite uvjete / Tražite li posao? Božo Petrov putem javnog natječaja traži šefa ili šeficu svog kabineta

Image
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Božo Petrov javnim natječajem traži predstojnika ili predstojnice Ureda potpredsjednika Vlade

10.3.2016.
19:59
Marko Lukunic/PIXSELL
VOYO logo

Ako ste završili studij pravne, ekonomske te politološke struke ili humanističkog smjera, imate  najmanje četiri godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima i položen državni stručni ispit, javite se u Vladu.

Potpredsjednik Vlade Božo Petrov odlučio je na svom primjeru demonstrirati predizborne poruke Mosta o javnim natječajima. Naime, on na ovaj način traži predstojnika ili predstojnicu Ureda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posao se nudi na rok od četiri godine, a završi li mandat ove Vlade ranije, kandidat će ostati u sustavu jer se bira po Zakonu o službenicima.

Uz prijavu kandidati su dužni priložiti: životopis, dokaz o stečenoj stručnoj spremi/završenom obrazovanju (presliku diplome), dokaz o radnom iskustvu (elektronički zapis, odnosno potvrdu o podacima evidentiranim u matičnoj evidenciji Hrvatskoga zavoda za mirovinsko osiguranje), presliku domovnice, presliku uvjerenja o položenom državnom stručnom ispitu i uvjerenje nadležnog suda da se protiv podnositelja prijave ne vodi kazneni postupak (ne starije od šest mjeseci).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Detaljne uvjete natječaja pronađite OVDJE!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo