'TREBA MI POMOĆ' / TRAŽI SE PAS SOLA: Slovenci imali nesreću kod Karlovca, njihovom psu se izgubio svaki trag

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL / Facebook Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija

Ostavljen i telefonski broj na koji se mogu javiti oni koji imaju bilo kakve informacije o Solu. Ako ga netko uhvati, savjetuje da psa preda veterinaru

3.7.2023.
13:58
Sanjin Strukic/PIXSELL / Facebook Policija zaustavlja-Krapinsko zagorska županija
VOYO logo

U nedjelju se na autocesti od Karlovca prema Ogulinu dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen slovenski par. Kako nam je potvrđeno iz Policijske uprave Karlovačke, dvojac je zadobio lakše tjelesne ozljede. Prema pisanju njihovog sina zaprimljeni su u bolnicu, no doznajemo da su u međuvremenu otpušteni.

S njima je u automobilu bio i njihov pas Sola, maleni Yorkshirski terijer kojem se nakon nesreće izgubio svaki trag. Sin čiji su roditelji ozlijeđeni uputio je emotivni apel na jednoj Facebook stranici. "Dragi prijatelji, pišem vam iz Slovenije. Moji roditelji su imali tešku nesreću, sada su u bolnici", započeo je svoju objavu Slovenac koji se potpisao kao Lojze, "treba mi vaša pomoć".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz policije su nam potvrdili da su o svemu obaviješteni ophodari te da traje potraga za psom. A sin je odlučan u naumu da pronađe svog četveronožnog miljenika pa je ostavio i telefonski broj na koji se mogu javiti oni koji imaju bilo kakve informacije o Solu. A ako ga netko uhvati, savjetuje da ga preda veterinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Medvjed stigao i do metropole. Snimili ga u Stupniku. Otkud je došao i što je radio?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike