više ne morate u susjedstvo / Trampolini, laser tag i VR simulacije: Zabava za one koji vole adrenalin stigla je i u Zagreb

Otvoren je najveći obiteljski zabavni centar u Europi na Zagrebačkom velesajmu

3.3.2020.
8:08
VOYO logo

U trampolinskom parku je 12 atrakcija, a jedna od njih je i skok trapezom. Skakanjem možete izbjegavati dvije šipke od spužve u tzv. wipe out areni, igrati košarku, izvoditi salto u zraku, ali i iskušati vještine na nindža stazi.

VEZANE VIJESTI

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idejni tvorci su se s tematikom koja ih je inspirirala za ovakav zabavni park upoznali u SAD-u.

‘’Imali smo probno otvaranje ovaj vikend, tisuću ljudi u jednom trenutku, neke atrakcije imaju određeni kapacitet. Većinu atrakcija prodajemo u paketima koji se kreću od sat vremena sve do cijelodnevnog boravka u parku’’, objašnjava voditelj zabavnog centra Mario Belužić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skok je moguć i u virtualni svijet. U VR kutku bijeg od stvarnosti u 270 scenarija: pucačina, simulacija apokalipse, ali i borba protiv tzv. nečistih sila uz karaoke - pjesme sami birate.

A 9 dimenzija možete doživjeti primjerice na virtualnom rollercoasteru koji je u Zagreb privukao Splićane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni su skričali i to, ja sam to malo bolje podnio, ali super je to stvarno, realno", oduševljen je Antonio

Atrakcija i za djecu i odrasle je penjanje na stijene, a Sanja kaže: ''Fora je, ali nisam znala gdje trebam staviti ruke, a gdje noge".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve mi se sviđa, ali nisam još sve isprobala", dodaje Kjara.

No, pristupa se na vlastitu odgovornost, a sve nadziru tzv. Park Marshalli – 70-ak zaposlenika i studenata Kineziologije. Prvo pravilo je bez žvakaće gume dok ste na trampolinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Posao je iz snova jer dok radimo mi se i zabavljamo. Uloga je da nadziremo ljude da se ne slome i da odradimo prvu pomoć ako se nešto dogodilo i da preveniramo svaku nezgodu", objašnjava operator na atrakcijama Kristian Josip Periš

Nudi se i laser tag, laserski labirint, bacanje sjekira. Na Velesajmu se zabaviti može svakoga dana. Centar obiteljske zabave namijenjen je svima – imali dvije ili 92 godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo