IZNENADIT ĆE GA / Maloljetnici ga šamarali i tjerali da objavi 'Volim Dinamo'. Sada mu pomažu navijači Hajduka

Image
Foto: Facebook/Screnshoot

'Igor i njegova mama Nadica žive u jako lošim uvjetima, bez priključka vode, i s mizernim primanjima, i ako as pitate, oni su čarobnjaci, ako uspijevaju preživjeti s tim što imaju…a imaju, virujte nam, ne malo, nego nimalo sredstava za život, a da priča bude tužnija, Igor nema očinsku figuru u svom životu, koja bi ga zaštitila i vodila kroz život', napisali su navijači Hajduka

25.1.2024.
16:39
Facebook/Screnshoot
VOYO logo

Nakon što su dvojica maloljetnika na Badnjak 2023. godine napala su i fizički maltretirala mladića s autizmom zbog različite navijačke pripadnosti, te su ga šamarali i tjerali da uzvikuje 'Dinamo' jer je navijač Hajduka sada su se o svemu oglasili i navijači Hajduka. Odlučili su pomoći maltretiranom mladiću.

Maloljetnici koji su maltretirali mladića sve su snimali mobitelom te se snimka proširila društvenim mrežama, a slučaj je preuzela policija, izvijestili smo tada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Policijski službenici nastavno na zaprimljenu informaciju i medijski napis dovršavaju kriminalističko istraživanje na okolnosti događaja koji navodite u upitu. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja Policijska uprava koprivničko-križevačka će o svim poduzetom mjerama i radnjama izvijestiti javnost", rekli su nam tada iz policije.

Image
sramota u koprivnici /

Maloljetni nasilnici maltretirali i šamarali autističnog mladića. Tjerali ga da objavi: 'Volim Dinamo'

Image
sramota u koprivnici /

Maloljetni nasilnici maltretirali i šamarali autističnog mladića. Tjerali ga da objavi: 'Volim Dinamo'

Torcida je stala u obranu napadnutog mladića. Pokrenuli su akciju na društvenim mrežama kako bi pomogli mladiću i njegovoj majci. Navijači Hajduka prikupili su novce i kupili 5 metara drva za ogrjev za obitelj mladića, a dobit će i Livajin dres. O svemu su se oglasili na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U internoj akciji naše Radne grupe i nekolicine prijatelja, prikupili smo 660 Eura, te smo odmah kupili 5 m drva za ogrjev, mobitel za Igora, jer je njegov razbijen, mobitel za mamu Nadicu, zbog lakše komunikacije u akciji koju spremamo za njih, a i naš ćaća se potpisa na dres Hajduka, jer je Igor izrazio želju imati baš njegov dres, a mi smo mu želju s guštom ispunili!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostatak od 230 Eura im šaljemo s poklon paketom koji smo im pripremili, a vidi se na slici!

Igor i njegova mama Nadica žive u jako lošim uvjetima, bez priključka vode, i s mizernim primanjima, i ako as pitate, oni su čarobnjaci, ako uspijevaju preživjeti s tim što imaju…a imaju, virujte nam, ne malo, nego nimalo sredstava za život, a da priča bude tužnija, Igor nema očinsku figuru u svom životu, koja bi ga zaštitila i vodila kroz život!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zato smo mi tu, pratite našu stranicu, pratite naše objave, jer za njih, naša Hajdučka familija, sprema nešto veliko", napisali su na Facebook stranici DPH Šibenik.

POGLEDAJTE VIDEO: Torcida sprema veličanstveno slavlje na Rivi: Gorjet će bengalke u čast povijesnog trenutka za Bile i više od 100.000 članova

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo