Zimski praznici / Top 5 zimskih destinacija slavnih: ove su godine promijenili ploču

Zaboravite skijanje i snježne padine! Ove su godine u trendu vruća mjesta. Već tradicionalno početkom siječnja naše se poznate face odmaraju, dosada redovito na nekom od europskih mondenih skijališta. No ne i ove godine.

9.1.2017.
18:40
VOYO logo

Plaža, gole guze, kokteli…Ako ste, gledajući predivne prizore plaža i sunca pomislili, jooj, i ja bih tamo znajte da su baš ondje naše zvijezde i zvjezdice odlučile spustiti kufere. Topliji krajevi, sunce i more, pobijedili su snježne krajeve. Zapravo, uglavnom jesu. Njihove putešestvije pomno je pratila Ana Lukiček, showbizz novinarka 24sata. Točno zna gdje je tko i s kim. 

Zajedno smo složili listu top destinacija naših selebova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 5.mjestu nalazi se - Austrija

Austrija se smjestila na posljednjem mjestu. A ondje odmara Ivana Delač Đolo, bivša miss Universe. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je valjda ono, stara garda. Netko kome nije toliko važno biti viđen, možda mu nije toliko važno da je to na društvenim mrežama, da je to ono hit, špica.

 A neki drugi uživaju u suncu i moru! Na redu je seksi Florida. Na 4. mjestu je - Miami

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izgledaju ceste, a pogotovo plaže na jugoistoku Amerike istraživale su Snježana Mehun i Antea Kodžoman. 

Dovoljno daleko, a opet dovoljno blizu je i naša 3. top destinacija - Dubai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo popularno odredište svih naših zvijezda. I to godinama. Centar biznisa, lijepih žena, bogatih šeikova... A i temperatura vam dobro ugrije kosti. 

"Taj Dubai je postao nekako nezaobilazan. Ja se zapravo ne mogu ni sjetiti neke poznate osobe koja nije posjetila Dubai", rekla je Ana Lukiček, novinarka 24sata 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grad je omiljeno je odredište hrvatskih nogometaša. Ondje su Dario Srna i Luka Modrić sa suprugama te Mateo Kovačić s djevojkom, proslavili Božić. 

"Dario Srna je zapravo taj svoj odmor u Dubaiu navodno iskoristio da bi poradio na svom izgledu. Naime, pohvalio se na društvenoj mreži, pozirao je sa trenutačno najpopularnijim zubarom u SAD-u. On je inače i popravljao i izbjeljivao zube Donaldu Trumpu", kazala je Ana Lukiček, novinarka 24sata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 2. mjesto je dospio Vijetnam.

To je vrlo popularno odredište urbanijih celebova. Ondje se uputio pjevač Luka Nižetić, ali i glumac Slavko Sobin. Selfijima bombardiraju društvene mreže. Tko zna, možda se i sretnu! :D

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zanimljivo mi je pratiti što oni tamo sve rade. Zaista istražuju kako živi tamo prosječna osoba", objasnila je Ana Lukiček.

A ništa prosječno nema u našem prvom mjestu, u Maroku!

Baš  je onamo odletjela pjevačica Lana Jurčević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lana je zapravo nekako se isprofilirala kao cura koja voli avanture, prati te neke trendove u smislu tog nekog travel bloginga", kazala nam je Ana Lukiček.  

A u Marrakeshu je i Borna Rajić. Borna je zapravo iznenadila možda sa svojim odmorom s obzirom da je otputovala čak i sa bivšim suprugom, što je puno egzotičniji moment od samog Maroka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kad je o egzotičnoj destinaciji riječ, Maja Šuput najbolje je izabrala. Top destinacija bez broja je Meksiko. A još kad se u njega uklopi seksi Maja...Njezine golišave fotke ne možemo izbjeći!

Ona voli ulagati u odsjedanje na mjestu u kojem ona boravi, odnosno odmara se. Mislim da mi je jednom prilikom ispričala da ni sama ne zna u koliko je hotela obišla jel zaista voli taj hotelski život. Zavidimo joj i mi!  Tulumarila je i u vili slavnog narko bosa Pabla Escobara, uživa na lijepim plažama, ispija koktele...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I vi biste?  Onda novce u kasicu prasicu i štedite kako biste mogli na jedno ovakvo zimsko ljetovanje. 

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo