VAŽNA PROMJENA / Tomislav Dubenik preuzima poziciju direktora prodaje RTL-a Hrvatska: 'Velika mi je čast i zadovoljstvo'

Image

Tomislav Dubenik sa 17. listopadom preuzima poziciju direktora Prodaje RTL-a Hrvatska

5.9.2022.
13:05
VOYO logo

Tomislav Dubenik preuzima poziciju direktora Prodaje koju je dosad obnašao Ivan Gale. Dubenik dolazi s pozicije direktora Prodaje i marketinga kompanije Europlakat d.o.o. - JCDecaux grupacije.

"Želio bih zahvaliti Ivanu Gali na njegovu doprinosu RTL-u Hrvatska tijekom posljednjih deset godina. U isto vrijeme, sa zadovoljstvom najavljujem kako je Tomislav Dubenik njegov nasljednik. Siguran sam da će Tomislav imati odličnu suradnju sa svim partnerima i suradnicima u medijskoj industriji u čijem je užem timu i Marko Mitrović na poziciji zamjenika direktora Prodaje. Njihova će sinergija pridonijeti boljim poslovnim rezultatima te repozicioniranju kompanije na medijskom tržištu", izjavio je Branko Čakarmiš, predsjednik Uprave RTL-a Hrvatska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što nakon više od 20 godina u medijskoj industriji prihvaćam novi izazov i pridružujem se RTL-u Hrvatska i CME grupaciji. Uz sve trenutačne globalne gospodarske izazove, veselim se biti dio uspješnog tima medijskih profesionalaca i sudjelovati u daljnjim digitalnim transformacijama RTL-a i novim prodajnim izazovima", izjavio je Tomislav Dubenik, novi direktor Prodaje RTL-a Hrvatska. 

Bogata karijera u medijskoj industriji

"S promjenom vlasništva i ulaskom RTL-a u CME grupaciju, stavljen je dodatni fokus na naše proizvode, neovisno govorimo li o televiziji, digitalnim platformama ili eventima. Našim klijentima možemo ponuditi istinsku omnichannel okolinu te nastaviti s još inovativnijem pristupu poslovanju. Veselim se biti dio promjene, a Tomislavu želim dobrodošlicu na RTL", izjavio je Marko Mitrović, zamjenik direktora Prodaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dubenik je završio Ekonomski fakultet u Zagrebu. Karijeru u medijskoj industriji započeo je 2004. godine, kada počinje raditi za agenciju GRP Media d.o.o., nakon čega karijeru nastavlja u kompaniji  Europapress Holding d.o.o. S pozicije člana Uprave za 4 Media EPH d.o.o., gdje je bio zadužen za marketing i prodaju svih izdanja EPH, 2014. godine prelazi u Europlakat, gdje ostaje do današnjeg dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo