TODORIĆEVA SUPRUGA PROGOVORILA: / 'Ivica je samo radio i radio, ja sam 40 godina bila sama s djecom i sada nam se to obija o glavu'

Image
Foto: Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Nakon što je jučer objavljeno konsolidirano izvješće rezultata revizije u Agrokoru, nastavljaju se reakcije.

10.10.2017.
8:04
Photo: Goran Jakus/PIXSELL
VOYO logo

Ramljak je kazao kako je sve izgledalo fantastično dok nije puklo.

‘Pozajmice tvrtki Ivice Todorića su išle 2015. i 2016. godine. Sigurno ima pozajmica i za druge godine. Pozajmice iznose oko 2,6 milijardi kuna, što sad isto pokušavamo naplatiti', kazao je Ramljak. Sve je izgledalo fantastično dok nije puklo’, kazao je Ramljak, koji nije želio u detalje govoriti o prebacivanju privatnih troškova na kompaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Bilo je tu i ljetovanja i mondenih ljetovališta i helikoptera i raznih drugih troškova’, kratko je naveo Ramljak.

Image
RAMLJAK O TODORIĆU: /

'Sve je izgledalo fantastično dok nije puklo. Bilo je tu mondenih ljetovališta, helikoptera... Iznenadio me iznos'

Image
RAMLJAK O TODORIĆU: /

'Sve je izgledalo fantastično dok nije puklo. Bilo je tu mondenih ljetovališta, helikoptera... Iznenadio me iznos'

Vesna Todorić: 'Moj suprug je za ovu zemlju radio srcem više nego za svoju obitelj'

Nakon svega se oglasila i Vesna Todorić, supruga vlasnika Agrokora, koja je rekla da nikad nije ni pomislila da bi se njezinoj obitelji takvo što moglo dogoditi. Strašno joj je što, kako kaže, njezinog supruga tretiraju 'kao najvećeg krivca u zemlji za koju je srcem radio više nego za svoju obitelj'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Moj suprug samo je radio i radio, a ja sam 40 godina bila sama s djecom. I na godišnjim odmorima nikad nije mogao biti s nama zbog svojeg posla i sad nam se to ovako obije o glavu', rekla je Vesna Todorić za 24 sata.

I sam je Todorić u jednom ranijem intervjuu rekao da je samo jedne godine otišao na godišnji odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Budući da sam lovac, jedne godine sam išao u Afriku na dvanaest dana. Nažalost, morao sam se radi posla vratiti sedmog dana. Tada sam prvi i jedini put bio na nekom drugom kontinentu. Nikad nisam bio ni u New Yorku, ni u Americi, ni u Kini', rekao je to Todorić još 2010. godine za Večernji list.

Luksuz obitelji: Za narodnjačke zvijezde na svadbama i tulumima trošili tisuće eura

Vesna Todorić je dodala i kako sada obitelji treba razumijevanje jer su ovi dani kritični za njihov opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Todorićeva supruga nema dio u raspodjeli obiteljske imovine: nije suvlasnica Kulmerovih dvora, niti su druge Agrokorove nekretnine prenesene na nju. U njezinom je vlasništvu tek jedan mali poslovni prostor u centru Zagreba.

Unatoč teškim danima, obitelj Todorić neće na ulicu, niti će biti gladni. Imaju vrijedne nekretnine koje nisu opterećene dugovima, tu su i brojne umjetnine, automobili i ušteđevina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A iako Todorić nije redovito odlazio na godišnje odmore, 24 sata piše da je svakog vikenda išao u lov na Moslavačkoj gori, i to helikopterom. Tu su i luksuzni odmori članova obitelji, jahte i gliseri, raskošni objedi i provodi. Svadbe Todorićeve djece bile su jako raskošne, a na tulumima su im svirale narodnjačke zvijezde koje su plaćali tisuće eura.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo