malo nepismeno... / Todorić napao HDZ na Facebooku: 'Pokušali su mi plagirati čitavi izborni program'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U objavi je jasno naveo kako smatra da je HDZ, koji proziva druge da prepisuju slogane bivših političar, pokušao plagirati cijeli Izborni program njegove stranke

7.3.2024.
21:38
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Todorić oglasio na Facebooku gdje je optužio HDZ da su pokušali plagirati izborni program njegove stranke Zajedno Hrvatska!

U objavi je jasno naveo kako smatra da je HDZ, koji proziva druge da prepisuju slogane bivših političar, pokušao plagirati cijeli izborni program njegove stranke. Tvrdi da su shvatili da im to neće proći pa su svoj izborni program krenuli pisati ispočetka. Za to je, prema njegovim riječima, angažirana "duboko kompromitirana Nina Obuljen-Koržinek, osoba koja je mjesecima predmet istraga europskih istražitelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvjeren sam da Hrvatski građani neće nasjesti na još jedan, u zadnji tren sklepan pamflet Plenkovićeve samohvale, pisan od strane osoba pod ozbiljnom sumnjom na izvršenje koruptivnih djela, da će izaći na izbore u velikom broju i jednom za svagda razmontirati tu interesnu hobotnicu koja se samo na papiru naziva političkom strankom", stoji u objavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Doznajemo! Među 41 uhićenih koji su kupovali dozvole za lov je i unuk Ivice Todorića. Sve je priznao

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo