Tko je najmladi kandidat? Bavi se poljoprivredom, pet puta je bio priveden

8.12.2014.
19:09
VOYO logo

Taj mladi 25-godisnji apsolvent elektrotehnike iz Karlovca tijekom cetiri godine aktivizma i politickog rada bio je organizator mnogih akcija i inicijativa usmjerenih protiv politickih elita.

Jos u veljaci 2011. godine bio je jedan od suorganizatora prosvjeda protiv HDZ-ove vlade, a od 2012. godine organizira i koordinira rad gradanske inicijative koja je prerasla u politicku stranku Zivi zid, a koja aktivno sprijecava delozacije bankama duznih gradana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom manje od tri godine zajedno sa Zivim zidom uspio je, kako tvrdi, sprijeciti vise od stotinu zakazanih delozacija gradana, a zbog svojih politickih djelatnosti pet puta je privoden.

Ljudska prava i organska poljoprivreda

Aktivno suraduje s mnogim udrugama za zastitu ljudskih prava i aktivistickim organizacijama. Sudjelovao je u nekoliko aktivistickih akcija na organizaciji referenduma za zabranu delozacija iz jedinog doma, zabrane rasprodaje drzavne imovine i drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim politickog djelovanja Ivan Sincic se aktivno bavi i organskom poljoprivredom a u sredistu interesa su mu i obnovljivi izvori energije.

Trenutke odmora provodi uzgajajuci na imanju u Karlovcu rijetko povrce kao sto su batata, karela i druge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prestanak guljenja gradana

"Zelimo prestanak mjera stednje i guljenja gradana na sve moguce nacine, deblokadu 320.000 blokiranih i trenutnu obustavu svih delozacija", obrazlaze Sincic razloge svoje predsjednicke kandidature.

Neiskusni predsjednicki kandidat imao je gaf pocetkom prosinca kada je na Facebooku ostro kritizirao celnika HNS-a Davora Sukera koji je otputovao na Tajland, po svemu sudeci misleci da kritizira bivseg HDZ-ovog ministra financija Ivana Sukera i njegovu rastrosnost. Objava je vrlo brzo uklonjena s Facebooka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo