Finale serije 'Mentalist' / Tko je monstrum za kojim se traga?

Image

U raspletu 5. sezone na rasporedu RTL Televizije 5. lipnja u 21.10 sati, Jane otkriva Lisbon da je suzio listu osumnjičenih na sedam imena. Jedan od njih mora biti Red John!

5.6.2013.
10:14
VOYO logo

Tko je Red John? Tko je neuhvatljivi i okrutni psihopat? Koje je pravo ime zločinačkog genija i svirepog ubojice? Znamo da je muškarac, bijelac, pismen i načitan te da se u jednom trenutku čak i rukovao s Janeom.  Bret Stiles, Gale Bertram, Ray Haffner, Reede Smith, Bob Kirkland, Tom McAllister ili Brett Partridge – jedan o njih je Red John, prema TV guidu jedan od najistaknutijih negativaca svih vremena.

Svoj ubilački pohod Red John je počeo 1998. kada je zajedno s pomagačima usmrtio više od 30 osoba u Kaliforniji, Nevadi i Meksiku. Prije deset godina psihopat i serijski ubojica skrivio je smrt Janeove žene i kćeri te od tog trenutaka postao zakleti neprijatelj Patricka Janea, koji ga neuspješno hvata u želji za osvetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raspletu 5. sezone na rasporedu RTL Televizije 5. lipnja u 21.10 sati, Jane otkriva Lisbon da je suzio listu osumnjičenih na sedam imena. Jedan od njih mora biti Red John. No prije nego što uspije istragu odvesti dalje, Lisbon ga prekida s vijestima o novom ubojstvu koje je počinio Red John. Tijelo Eillen Turner pronađeno je u sobi motela, a Jane je prepozna kao poznanicu iz prošlosti. Tim pokušava pronaći ubojicu i otetu bebu žrtve, a Jane se zapita je li Red John ubio ovu ženu želeći njemu poslati poruku. Socijalna radnica Miriam Gottlieb je upetljana u slučaj te se čini da je osoba koja će nam otkriti identitet Reda Johna. Kada Jane primi DVD, korak je do Reda Johna!

Veliko finale i rasplet sezone pratite na RTL Televiziji u srijedu 5. lipnja u 21:10 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo