Tijekom vikenda i do +30, ali s pljuskovima

Diljem Hrvatske tijekom vikenda će biti toplo s temperaturama i do 30 Celzijevih stupnjeva. Iako se očekuje većinom sunčano vrijeme, najavljeni su pljuskovi praćeni grmljavinom.

20.5.2011.
13:16
VOYO logo

Toplo i sunčano vrijeme već je obilježilo ovaj tjedan, a roštilj ili izlet za vikend mogao bi ponegdje pokvariti povremeni pljusak praćen grmljavinom.

Tako se za vikend očekuje vrlo toplo vrijeme, s temperaturama do 30 Celzijevih stupnjeva. U subotu će biti pretežno sunčano, osobito na Jadranu. U unutrašnjosti su poslijepodne mjestimice mogući kratkotrajni pljuskovi i grmljavina. Vjetar će biti slab, a na Jadranu slab do umjeren zapadnjak i sjeverozapadnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veće pogoršanje od srijede

Za nedjelju je najavljeno gotovo identično vrijeme, a jedina promjena jest da se povremeni pljuskovi mogu očekivati i u priobalju.

Spomenute vremenske prilike nastavit će se i početkom sljedećeg tjedna, dok se veće pogoršanje vremena, točnije jaka kiša, očekuje od srijede u većem dijelu unutrašnjosti, te ponegdje na Jadranu. Temperature će pasti za par stupnjeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članak:

arti-201105170555006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo