TESKO OPTUZILA BOLNICU PA SE POVUKLA / Porecanka koja tvrdi da je prosla 'nocnu moru' obrisala profil na Fejsu

Proteklog vikenda drustvenim se mrezama prosirila prica mlade Porecanke koja je uputila vrlo teske optuzbe na lijecenje u pulskoj bolnici.

3.3.2015.
10:37
VOYO logo

Svoje je opsirno pismo objavila na Facebooku, a nakon sto je uslijedila lavina komentara ugasila je profil. Pismo je uputila i mnogim redakcijama, no dan kasnije zazalila je sto je sve to objavila. Na koncu, odbila se sastati s novinarima.

Iz pisma koje je poslala stoji da je pojela rizoto s plodovima mora kupljen u jednom trgovackom centru prije desetak dana. Tijekom noci osjetila je neugodu u trbuhu. Ujutro je otisla na porecku hitnu pomoc gdje su joj utvrdili virozu i poslali kuci. Buduci da su bolovi postali nesnosljivi a temperatura joj se povisila, vratila se na hitnu te zatim odlucila otici u pulsku bolnicu, prenosi Glas Istre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primljena je na infektologiju, ali tu su, prema njenim rijecima, pocele nocne more. Simptomi se nisu mijenjali, a bol je i dalje bila prisutna. Prebacena je na kirurgiju radi dodatnih pretraga. Tvrdi da je tijekom prebacivanja na odjel intenzivnog lijecenja "ostavljena kao stakor", dozivljavala je, kako tvrdi, samo sokove i stresove. U sobi u kojoj je bila smjestena bilo je, kaze, zohara, gljivica i peludi. Salmonelu su joj dijagnosticirali tek na kraju njezinog desetodnevnog boravka u bolnici.

Ne namjerava tuziti

Porecanka je htjela da svi saznaju za njezino iskustvo te je pricu najprije stavila na Facebook, a potom je mailom poslala redakcijama. Medutim, u ponedjeljak oko 12 sati njezin je profil ugasen. Kaze da je to za nju bilo previse i da bi sve povukla da moze. Takoder, rekla je da nikoga ne namjerava tuziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Goran Paic, glasnogovornik Opce bolnice kaze kako su neugodno iznenadeni objavljenim. "Poglavito stoga sto nismo tijekom lijecenja, a niti nakon otpusta iz bolnice zaprimili nikakvu prituzbu bolesnice. Naime, u bolnici postoji pisani protokol kao i sluzba kako na razini odjela tako i cijele bolnice cija je obaveza svaku takvu prituzbu detaljno analizirati'', kaze Paic. http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/djevojka-optuzila-pulsku-bolnicu-pa-pozalila-494584

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo