POSEBNA PONUDA / Terraneo predstavio veliku 3-2-1 akciju!

Image
Foto: Walter Sirotić, Nikola Zelmanović, Tomislav Sporiš i Zvonimir Ferina

Terraneo festival objavljuje početak prodaje promotivnog paketa ulaznica i akciju 3-2-1. Svi posjetitelji koji kupe 3 festivalske ulaznice, četvrtu dobivaju besplatno, kao i 2 besplatne ulaznice za kamp! Akcija traje do 2. srpnja.

20.6.2013.
14:29
Walter Sirotić, Nikola Zelmanović, Tomislav Sporiš i Zvonimir Ferina
VOYO logo

Trenutna cijena festivalskih ulaznica iznosi 419 kuna, a kamp ulaznica 220 za pet dana boravka u kampu (plus 21 kuna boravišne pristojbe). Karte se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: glazbena knjižara Rockmark (Zagreb), Dallas Music Shop (Šibenik), na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr.

U prodaji je također i ograničeni paket dnevnih ulaznica po posebnoj cijeni od 200 kuna i ova cijena vrijedi samo do rasprodaje promo paketa. Dnevne ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima te online na www.eventim.hr.

Ovom akcijom Terraneo festival vam omogućava da po znatno povoljnijim uvjetima uživate u koncertima The Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Azealia Banks, Aloe Blacc i mnogih drugih izvođača, a da bi ovo bilo zaista nezaboravano ljetovanje ove godine smo vam pripremili i Terraneo beach!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Terraneo beach je velika novost ovogodišnjeg izdanja festivala, a smještena je u skrovitoj morskoj vojarni Minerska u kojoj se snimao kultni film “Kako je počeo rat na mom otoku”.

Uz Terraneo caffe bar, pozornicu s dj-programima te raznovrsne radionice i predavanja, to će biti idealno dnevno mjesto za kupanje, druženje, opuštanje i zabavu svih posjetitelja festival, kao i svi zainteresirani posjetitelji iz Šibenika i okolice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći po redu Terraneo festival održat će se od 07. do 09. kolovoza u Šibeniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo