'EJ, IMAM JOŠ NEŠTO ZA TEBE...': / Procurio iskaz žene koju je bivši muž teolog izudarao po glavi i strpao u prtljažnik

Image
Foto: Thinkstock

Bivši teolog u četvrtak je fizički napao svoju bivšu ženu, udario je utegom u glavu i ugurao u prtljažnik automobila

4.2.2019.
18:18
Thinkstock
VOYO logo

U četvrtak, oko 17.20 sati, ispred zgrade na Peščenici, 39-godišnji Tomislav I., inače po struci teolog, fizički je napao svoju bivšu 26-godišnju suprugu. Udario ju je utegom u glavu i ugurao je u nesvjesnom stanju u prtljažnik automobila.

Zbog čestih svađa koje su započele 2017. godine, njih dvoje se od prošle godine nalaze u postupku razvoda. Neslužbeno doznajemo kako ju je već jednom udario u glavu no nije ga prijavila... Podnijela je prijavu samo jednom kad ju je ošamario u automobilu. Žrtva je rekla i da je bivši muž ranije konzumirao svakakve droge i tablete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djecu je namjeravao odvesti u Osijek

Tog dana, s ciljem da djecu odvede u Osijek gdje žive njegovi roditelji, muškarac je prvo došao po jedno dijete koje je bilo u vrtiću, da bi nakon toga otišao i po drugo koje je bilo u zgradi na Peščenici gdje bivša žena živi kao podstanar.

Ženi je ispred zgrade predao prljavo rublje koje je uzeo u vrtiću. Nakon što ga je uzela i krenula nazad, rekao joj je da ima još nešto za nju. Potom je uzeo vrećicu u kojoj su najvjerojatnije bili utezi od pet kilograma te s njima udario bivšu ženu u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žena se na trenutak onesvijestila, a on ju je ugurao u prtljažnik automobila i udario je još nekoliko puta.

Spasili je susjedi

Srećom krikove 26-godišnjakinje čuli su susjedi. Trojica muškaraca požrtvovano su pomogli nesretnoj ženi odgurnuvši muškarca. Ona je tada uspjela pobjeći do obližnje zgrade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je muškarca pronašla oko ponoći u Osijeku te uhitila. Bio je u alkoholiziranom stanju, izmjeren mu je jedan promil alkohola u krvi.

Teško ozlijeđena žena na Facebooku je objavila fotografiju iz bolnice, koju je kasnije uklonila, s natečenim licem i glavom u zavojima. "Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi. Desna šaka u potpunosti slomljena, vjerojatno idem na operaciju", napisala je u komentaru. Nakon što je uhićen branio se šutnjom, a žrtva kaže kako i dadalje ne zna zašto ju je napao. Ranije problema kod viđanja djece nije bilo,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetio da će djecu odvesti u BiH

Prema njezinom svjedočenju istražiteljima, iako muškarac do sada nije pokazivao znakove problema u trenucima preuzimanja djece, znao je reći da će djecu odvesti u BiH gdje njegovi roditelji imaju kuću te da ih više neće vidjeti.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo