TEK MU JE 26, A NJEGOVE IZUME ŽELE I U KUVAJTU: / Mladi Slavonac osvaja tržište svojim punjačem budućnosti

Image

Ivan Jelušić iz Kaptola svojim uređajem budućnosti osvaja kuvajtsko tržište. Tek mu je 26, a već je svojim u:Plug punjačem privukao veliku pozornost javnosti.

1.3.2017.
9:56
VOYO logo

Kreativni mladić već je tri godine poznat u svijetu poduzetništva, a dokazao je da komercijalizacija proizvoda njemu ne predstavlja problem kao većini inovatora.

On je s kolegama iz osječke tvrtke Reaktor pokrenuo više uspješnih projekata, od kojih ih je posljednji odveo sve do dalekog Kuvajta. S tamošnjom tvrtkom AEA Manufacture potpisali su ugovor o suradnji čiji je cilj plasman njihovih tehnologija i proizvoda na tržište Kuvajta i Bliskog istoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izgradili mrežu kontakata

'Cijela priča počela je prije godinu i pol dana, kada sam prvi put poslovno otišao u Kuvajt. Izgradili smo mrežu poslovnih kontakata i prije dva mjeseca došli u poziciju da konkretiziramo našu ideju o ulasku na tamošnje tržište', rekao je Jelušić za lokalni.hr.

Prvi klijenti bit će im vlasnici poslovnih zgrada za koje pripremaju moderna tehnološka rješenja za povećanje sigurnosti posjetitelja, optimiziranje potrošnje energije te razvoj posebnih proizvoda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rade na personaliziranim rješenjima

'Imamo više vlastitih projekata i proizvoda koje želimo plasirati u Kuvajt. Prije svega, to su uređaji i tehnološka rješenja za udaljeni nadzor potrošnje električne energije, plina, vode, povećanje sigurnosti u poslovnim zgradama te različiti uređaji potrošačke elektronike', naglasio je 26-godišnjak.

Osim što prodaju postojeće proizvode, za velike klijente iz Kuvajta razvijat će i specijalna personalizirana rješenja upravo u tim kategorijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Mi nismo klasični inovatori, nego prije svega inženjeri kreativci koji su uspjeli naći model financiranja svojih inovacija i plasmana na tržište', zaključuje Jelušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo