'TEBE TRIBA MLATIT KAO ŠNICEL...'; Lokalni političar dao neumjesni komentar Danijeli Dvornik, ali tvrdi: / 'Nisam mislio na agresivu'

Image

'To je preneseno u krivom kontekstu', kaže Damir Zaradić, HSP-ov gradski vijećnik u Trogiru

27.1.2021.
21:43
VOYO logo

HSP-ov gradski vijećnik u Trogiru, Damir Zaradić, u slobodno vrijeme komentira na Facebooku. Tako je trogirski političar na Facebooku ispod članka jednog portala u čijem naslovu se spominje Danijela Dvornik ("Kad nađete muškarca koji traje jedan sat u krevetu, proslijedite mi ga") ostavio komentar sljedećeg sadržaja: "Tebe triba mlatit kao šnicel prije spremanja da malo smekšaš i to neka bude predigra".

Novinari 24sata nazvali su Zaradića te ga pitali je li on uistinu ostavio taj neumjesni komentar. Odgovorio je potvrdno i rekao da je "to preneseno u krivom kontekstu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bože sačuvaj da ja mislim na agresivu, nije mi ni nakraj pameti, imam ženu i kćer. Ali dobro, nema veze, napisao sam. Isprika je poslana", rekao je HSP-ovac, a na molbu novinara da razjasni kako to nije mislio na "agresivu", odgovorio je: "Pa eto. Znate kako se radi šnicel? Treba ga malo udariti da smekša... Ma neću više ništa komentirati."

Image
CURA NAPISALA DA JOJ TREBA TIP KOJI TRAJE SAT VREMENA U KREVETU, DANIJELA DVORNIK RASTURILA ODGOVOROM: /

'Kad ga pronađete...'

Image
CURA NAPISALA DA JOJ TREBA TIP KOJI TRAJE SAT VREMENA U KREVETU, DANIJELA DVORNIK RASTURILA ODGOVOROM: /

'Kad ga pronađete...'

'Ne vrijeđam nikog osim gradonačelnika'

"Ne mogu vjerovati da se hvatate za takve stvari. Nitko od vas nije prenio nijednu moju objavu. Samo vas zanima ta estrada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo, ja sam predsjednik gradskog HSP-a. Uđite na profil i ako nađete da ikoga vrijeđam... Osim gradonačelnika, dobro", rekao je Zaradić novinarima.

'Priznajem da ispada seksistički, duboko se ispričavam'

Upitan što je mislio takvim komentarom ispod članka o Danijeli Dvornik, HSP-ovac je odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na što sam mislio? Na ništa. Ispričavam se duboko. Priznajem da ispada seksistički. Duboko se ispričavam i njoj ću se osobno ispričati ako sam ijednom rečenicom nekoga uvrijedio", rekao je Damir Zaradić za 24sata.

Zaradić se nije puno pojavljivao u medijima osim onda kada je skoro došlo do fizičkog sukoba između njega i Ante Bilića, gradonačelnika iz SDP-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo