NOVI SUSRET SA ZU / Talijanski free jazz/metal genijalci dolaze u Zagreb po trinaesti put!

Kroz petnaestak godina postojanja, Zu su prošli put od malog nepoznatog trija iz Rima do jednog od najtraženijih bendova na svjetskoj avant metal punk jazz i mathcore sceni

30.5.2016.
21:55
VOYO logo

Talijanska avant/metal/free jazz/no wave trojka Zu svakako spada među omiljene bendove zagrebačke publike, što potvrđuje i činjenica da su upravo najavili svoj trinaesti koncert u našem glavnom gradu.

Mjesto radnje ovoga puta je Močvara, gdje će 1. srpnja predstaviti još uvijek aktualni album "Cortar Todo", povratničko izdanje objavljeno prije dvije godine za Ipecac Recordings Mikea Pattona (Faith No More).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kroz petnaestak godina postojanja, Zu su prošli put od malog nepoznatog trija iz Rima do jednog od najtraženijih bendova na svjetskoj avant metal punk jazz i mathcore sceni.

Uz četiri zvanična studijska albuma, objavili su desetine kolaboracijskih projekata s različitim gositima (Mats GustafssonEugene RobinsonNobukazu TakemuraDälekEugene Chadbourne…), a na njihovim pločama gostovali su i spomenuti Mike PattonBarney Greenway (Napalm Death), King Buzzo (Melvins)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i kako trenutno rade na novom materijalu pa nas u Močvari vjerojatno očekuju i neke premijerne izvedbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da su od posljednjih zagrebačkih koncerata promijenili bubnjara pa je sada u postavi "skandinavska zvijer" Tomas Järmyr.

Informacije o cijenama ulaznica uskoro!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo