'TAKO SE TO RADI': / Hloverka Novak Srzić tvrdi da je namjerno objavila fotku plaže u Mozambiku umjesto one u Makarskoj; Ima i objašnjenje

Image
Foto: Facebook/Screenshot/RTL

Direktorica TZ Makarske danas tvrdi da je sve napravila namjerno za dobar PR njenog grada

5.6.2020.
21:17
Facebook/Screenshot/RTL
VOYO logo

Nakon što je jučer Hloverka Novak Srzić, bivša televizijska voditeljica i direktorica Turističke zajednice Makarske, promovirala svoj grad fotografijom plaže u Mozambiku, danas tvrdi da je to namjerno učinila.

"Usprkos antifa kaosima i svim virusima. Ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite. Makarska rivijera", napisala je Novak Srzić uz fotografiju koja je izazvala lavinu reakcija i sprdnji na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
HLOVERKA NOVAK SRZIĆ 'POLUPALA LONČIĆE': /

Svoju Makarsku promovira slikom plaže u - Mozambiku

Image
HLOVERKA NOVAK SRZIĆ 'POLUPALA LONČIĆE': /

Svoju Makarsku promovira slikom plaže u - Mozambiku

'Zgodan PR'

Novak Srzić danas tvrdi da se radilo o promišljenom potezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno da sam napravila. Tako se radi. Tako se treba raditi", rekla je direktorica TZ Grada Makarske za RTL.

"Zgodno je ovo ispalo kao PR za Makarsku. Jer svojedobno, da Vas podsjetim, Turistička zajednica Njemačke je recimo objavljivala tu plažu Mozambika, onda bi postavili njemačku plažu i rekli i mi imamo ovo. Tako da ta prekrasna slika mozambijske plaže, ja sam usporedila s nekim našim plažama, recimo ispod Hotela Dalmacije. Drago mi je da je Makarska na naslovnicama svih medija, dobar PR za makarski turizam i drago mi je da ste u našem gradu", dodala je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvoje Jakopović, profesor na Fakultetu političkih znanosti, slaže se da je ovaj gaf zapravo ispromovirao Makarsku rivijeru. "Zapravo je cijela situacija izazvala dosta velike reakcije građana i korisnika društvenih mreža i da su svi mainstream mediji prenijeli ovu omašku/pogrešku. Na neki način je Turistička zajednica Makarske doprinijela promociji Makarske kao destinacije", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo