'TAKO SE JAVLJAM I NA TELEFON': / Ministar koji 'misli da je kompetentan' pojasnio svoj pozdrav 'Hvaljen Isus'

Image
Foto: N1
20.10.2016.
22:46
N1
VOYO logo

Ministar graditeljstva Lovro Kuščević prije nekog vremena iznenadio je javnost kad je prilikom dolaska na jednu press konferenciju okupljene pozdravio s 'Hvaljen Isus'. Danas je za N1 objasnio kako se on tako i inače pozdravlja. 'To je bilo spontano, ja se tako javljam i na telefon. Poštujem da ima drugih religija i ateista, ali mislim da je to dobro i nikome ne smeta. To je katolički pozdrav, pa i hrvatski', rekao je Kuščević.

Image
MINISTAR KUŠČEVIĆ NOVINARIMA: /

'Hvaljen Isus' i 'Bog vam dao zdravlja'

Image
MINISTAR KUŠČEVIĆ NOVINARIMA: /

'Hvaljen Isus' i 'Bog vam dao zdravlja'

Plenković imao i druge kandidate

On je ujedno i jedan od ministara prošle vlade kojima je novi premijer Andrej Plenković dao povjerenje i u ovom novom sastavu. Bilo je, kaže, i drugih kandidata, ali je Plenković procijenio kako bi on bio najbolji izbor. 'Čast mi je što sam ostao ministar. Što su me svim prihvatili i što govori o mom prijašnjem radu', rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tog prijašnjeg rada tiče smatra kako je najuspješniji bio na polju energetske učinkovitosti. 'Energetsku učinkovitost bih naveo na prvom mjestu. Provodimo ju pozitivno agresivno. 21% posto su porasle investicije u građevinarstvu', rekao je.

Misli da je kompetentan

Budući da je Kuščević po zanimanju pravnik, javnost zanima, kakav mu je legitimitet za vođenje ovakvog ministarstva. 'Tko će voditi brigu o energetskoj učinkovitosti, o katastru? Nemoguće je naći osobu uskog profila da vodi to ministarstvo. Idealna osoba je čovjek koji hoće raditi, voli raditi i ima širinu za to. Ja sam stekao jednu dozu širine, ne dovoljnu, jer čovjek uči dok je živ, ali mislim da sam kompetentan', rekao je Kuščević na tu temu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo