ATENTAT NA MUSTAFU / Tajanstveni borac spašava život princu!

Image
Foto: RTL

U večerašnjoj epizodi serije 'Sulejman Veličanstveni' Rustemovi igrači pokušat će izvesti atentat na princa Mustafu koji se, zajedno s trudnom robinjom, vraća iz prijestolnice u Amasju.

14.11.2013.
13:36
RTL
VOYO logo

Iako je izabrao najboljeg strijelca, Rustem-pašin plan neće ići kako je zamislio jer nije računao na Mustafinog tajnog pomagača – Atmadžu!

Na putu prema Amasji princ Mustafa i njegova trudna robinja bivaju napadnuti. Dok se Sulejman druži s ostalim sinovima u lovu u šumi blizu prijestolnice, dvorani doznaju za napad na princa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurem je ljuta na Rustem-pašu zbog propalog atentata pa mu naredi da spasi situaciju i sakrije dokaze koji upućuju na njih.

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

U međuvremenu, Cecilia silno želi poći za Selimom u Manisu, pa traži način kako se zamijeniti sa sluškinjom i postati dio prinčevog harema…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uloga novog Mustafinog sluge dopala je iskusnom televizijskom glumcu koji u posljednje vrijeme utjelovljuje ratnike i ubojice.

Glumac Sarp Akkay hrvatskoj je publici poznat kao vjerna sjena osvetnika Ezela u istoimenoj turskoj seriji koja se emitirala na RTL-u, dok u „Sulejmanu“ glumi poprilično sličnu ulogu, izmišljenog lika Atmadžu čiji je zadatak čuvati princa Mustafu od sve češćih atentata i političkih zavjera, a sve kako bi mu osigurao put prema tronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Za ulogu svojevrsnog Mustafinog tjelohranitelja, a kasnije i prijatelja, Akkay je mjesec dana prije početka snimanja uvježbavao razne borilačke vještine, baratati lukom i strijelom, sjekirom i mačem te je učio jahati. 

U svojoj prvoj sceni u seriji Akkay će pokazati borbene vještine i pokušati spasiti Mustafu od atentata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne propustite večeras doznati hoće li uspjeti u tome, u novom nastavku serije "Sulejman Veličanstveni" u 21 sat na RTL Televiziji!

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo