U IŠČEKIVANJU NOVE EPIZODE! / Tajanstvena dama zbog osvete želi ubiti Sulejmana

Image
Foto: RTL

Nitko ne zna tko je mlada Viktorija i kako je došla u palaču, a kamoli za njezin osvetnički plan čiji je krajnji cilj – ubiti Sulejmana!

6.9.2012.
16:12
RTL
VOYO logo

Mlada djevojka Viktorija, čijeg je zaručnika ubila sultanova vojska prilikom napada na Beograd, uspjela je doći do harema u palači gdje će se 'zaposliti' kao Ajšina sluškinja. No, nitko ne zna tko je mlada dama i kako je došla u palaču, a kamoli za njezin osvetnički plan čiji je krajnji cilj – ubiti Sulejmana!

U večerašnjim epizodama dvorani će se naviše brinuti za princezu Hatidže. Naime, mlada djevojka nije mogla podnijeti pritisak majke i brata sultana koji žele proslaviti njene zaruke s dvorskim učiteljem Čekebi Pašom, iako ona cijelim srcem voli Ibrahima. Zbog toga će posegnuti za otrovom u nadi da će svima skratiti muke! Bez svijesti će je naći sluškinja, a među žive će je uspjeti vratiti dvorski liječnici. Hoće li Ibrahim, majka sultanija i Sulejman ipak doznati što se dogodilo Hatidži?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hurem pak doznaje da je po drugi put trudna i hvali se doslovno svakom dvoraninu! Silno želi roditi još jednog sina kako bi učvrstila svoj položaj u palači. Jedina osoba kojoj nimalo nije drago čuti da je Hurem opet trudna je Mahidervan. Hoće li još jednom pokušati nauditi sultanovoj drugoj miljenici?

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo