STRAH ODGODIO PREMIJERU / Svinjska gripa jača i od Wolverinea

Image

Mexico City spremao se za veliku feštu sa svojim omiljenim glumcem, no onda se pojavila...

28.4.2009.
12:07
VOYO logo

Svinjska gripa počela je zadavati glavobolje i Hollywoodu - zbog straha od zaraze odgođena je spektakularna premijera SF akcića "Wolverine" koja se u srijedu trebala održati u Mexico Cityju.    

Producenti strahuju za zdravlje ne samo glavne zvijezde Hugha Jackmana i filmske ekipe, već i posjetitelja koji bi sigurno pristigli u velikom broju, s obzirom da je voditelj posljednjeg Oscara u nekoliko anketa provedenih u Meksiku izabran za najpopularnijeg glumca. Glasnogovornica 20th Century Foxa umirila je fanove ističući da je riječ samo o odgodi te da će, čim se situacija malo smiri, "Wolverine" biti predstavljen Meksikancima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S premijerom ili bez nje, spin-off uspješnih "X-Mena" u petak, 1. svibnja stiže u svjetska kina, dok će ga Hrvati imati prilike pogledati dan ranije.

Film, punog naziva "X-Men Origins: Wolverine" režirao je južnoafrički redatelj Gavin Hood, dobitnik Akademijine nagrade za "Tsotsi", a u ostalim ulogama pojavljuju se Liev Schreiber, Ryan Raynolds i glazbenik/producent will.i.am.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo