SVI SUDIONICI HRT-OVOG 'OTVORENOG' O MAMIĆU ZAVRŠILI U SAMOIZOLACIJI: / Doznalo se i koji je od njih bio pozitivan

Image

Odvjetnik Zdravka Mamića, Veljko Miljević, koji je također gostovao u "Otvorenom" i u studiju sjedio najdalje od zaraženog Jurja Čošića,

20.3.2021.
13:31
VOYO logo

Damir Smrtić, urednik i voditelj "Otvorenog", sve osoblje studija HRT-a koje je sudjelovalo u realizaciji emisije, kao i gosti koji su sudjelovali u emisiji koja se bavila presudom Vrhovnog suda braći Mamić od petka su u samoizolaciji zbog toga jer se ustanovilo da je Juraj Čošić, predsjednik udruge "Dinamo - to smo mi" pozitivan na koronavirus, piše Jutarnji list.

Odvjetnik Zdravka Mamića, Veljko Miljević, koji je također gostovao u "Otvorenom" i u studiju sjedio najdalje od Čošića, kaže da se testirao na koronavirus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije emisije potpisali da nisu pozitivni na koronavirus

"Ja sam testiran i test je bio negativan, ali sam ipak od petka navečer u samoizolaciji i već sam si organizirao posao iz samoizolacije", kazao je Miljević za Jutarnji list.

U samoizolaciji su i ostali sudionici emisije: bivši disciplinski sudac Hrvatskog nogometnog saveza Saša Pavličić-Bekić i član Uprave GNK Dinamo Krešimir Antolić. Jutarnji list objavio je da je u samoizolaciji i Željko Žganjer, odvjetnik i bivši ravnatelj USKOK-a, iako se on u emisiju javljao videovezom iz Šibenika, ali nije spomenut Marko Šivak, sportski komentator Hrvatskog radija koji je bio u studiju na Prisavlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svim gostima je prije ulaska u studio izmjerena temperatura i morali su potpisati izjavu da nisu pozitivni, a prije emisije i poslije svi smo nosili zaštitne maske, a jedino ih nismo nosili za vrijeme emisije, ali smo poštivali preporučenu udaljenost", kazao je voditelj Damir Smrtić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo