SPEKTAKL U ČETVRTAK / Svi jedva čekaju treći koncert Tomislava Bralića i klape Intrade

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon što su oba koncerta rasprodana u rekordnom roku, i to samo par dana nakon prvih najava, u četvrtak 11.prosinca 2014. Tomislav Bralić i klapa Intrade treći će put nastupiti u Lisinskom.

10.12.2014.
15:26
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Tomislav Bralić i klapa Intrade su proteklog vikenda zaposjeli metropolu i sa čak dva rasprodana koncerta u Lisinskom oduševili publiku. Oba koncerta rasprodana su u rekordnom roku, i to svega nekoliko dana nakon prvih najava.

U prepunom Lisinskom, Tomislav Bralić i klapa Intrade, protekli su vikend donijeli čaroliju zapisanu u zvuku dalmatinske pisme, a posebnog raspoloženja publika je većinu koncerta pjevala u glas sa njima pa se Bralić našalio da večeras pjevaju sa klapom „Lisinski“!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvom koncertu kao gost im se pridružio Tedi Spalato, a u nedjelju se klapi na pozornici pridružila Zorica Kondža koju je publika pozvala i na bis, te je sa klapom zapjevala kultnu „Konobu“.

Obje večeri u Lisinskom je vladala posebna atmosfera zbog specifičnog ambijenta koji ova dvorana pruža.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bralić je istaknuo kako ga raduje što vlada veliko uzbuđenje i da svi jedva čekaju novi  klapski spektakl,  njihov treći koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski u četvrtak (11.12.2014.).

Gost će ponovno biti Tedi Spalato, a ulaznica ima još malo u prodaji, pa predlažemo da ih po posebnim pogodnostima nabavite direktno preko organizatora Scardone - www.scardona.hr

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo