ŠOKANTNE IZJAVE / Svećenik koji je odbio pričestiti dječaka izvrijeđao njegovu majku i župljane

Image
Foto: Screenshot

'Sve je ona zakuhala!', izjavio je svećenik za Adamovu majku na svojoj posljednjoj propovijedi u crkvi u Gradištu

2.5.2017.
17:15
Screenshot
VOYO logo

Nakon što je u nedjelju nadbiskup đakovačko-osječki, monsinjor Đuro Hranić smijenio svećenika Alojzija Asića, župnika župne crkve Sv. Franje Asiškog u Gradištu, koji je Adamu Kadiću i još dvoje djece s posebnim potrebama želio uskratiti primanje hostije s ostalim prvopričesnicima priča nažalost, ima i svoj nastavak, piše Dalmacija danas

Tako je taj portal došao u posjed video snimke dijela propovijedi ovog svećenika koju je održao prošle nedjelje. Tako se taj svećenik tijekom svoje posljednje propovijedi u crkvi u Gradištu okomio na vlastite župljane, a bijes je bio najviše usmjeren na Slavicu, Adamovu majku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je ona zakuhala!”, izjavio je za Adamovu majku, dodavši: "U Francuskoj kažu, kada se nešto dogodi “Cherche la femme” – što znači “tražite ženu!”.

Također je piše Dalmacija danas naglasio: "Svi znaju tko sam ja i ne vjeruju ono za što ste mene optužili. Ljaga pada na vas. Jedino što možete da odete biskupu i da mu kažete što je sve na stvari. Možete se vi veseliti i bacati kape u zrak što ću ja otići, ali moja djela zna Gospodin". 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo