SVALJEK / 'Vise nisam vrsiteljica duznosti gradonacelnice, samo sam zamjenica'

13.3.2015.
11:54
VOYO logo

"Ja sam zamjenica gradonacelnika. Ne bih rekla da je moja funkcija vise zamjenica gradonacelnika koja obnasa duznost gradonacelnika s obzirom na okolnosti u zadnjih nekoliko dana, ali nista se nije promijenilo u smislu potpisivanja dokumanata, donosenja odluka", rekla je Svaljek novinarima uoci otvorenja prvog simpozija o zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba.

Na pitanje hoce li se kandidirati ako dode do prijevremenih izbora za gradonacelnika, Svaljek je odgovorila da je to stvar njezine osobne odluke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, dodala je, jos uvijek nisu raspisani prijevremeni izbori, Milan Bandic je i dalje gradonacelnik i o toj temi ne mozemo razgovarati.

Dozvola za standove

Rekla je i kako nije upoznata s time je li Klub Milana Bandica zatrazio dozvolu za standove na Trgu bana Jelacica na kojima ce se danas potpisivati peticija "Stop politickim hapsenjima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svaljek je naglasila kako se koncentrira na funkcioniranje Grada i Zagrebackog holdinga s obzirom da je imenovana nova uprava.

"Vjerujem da ce novi clanovi, zajedno se predsjednikom uprave uciniti sve da se vide pomaci u funkcioniranju Holdinga. Vec duze vrijeme imali smo privremenu upraviteljicu a to sigurno nije dobra situacija za Grad Zagreb", izjavila je novinarima prije otvorenja prvog simpozija o zdravstvenim ustanovama Grada Zagreba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo