Opet u EU parlamentu / Suverenistima mandat: 'Narod je želio zajedništvo onih koji se ne slažu s politikom Plenkovića'

Ruža Tomašić se u lipnju vraća u Bruxelles

26.5.2019.
23:40
VOYO logo

U stožeru Hrvatskih suverenista oduševljenje. Prema prvim nepotpunim, ali službenim rezultatima Dipa, suverenisti su osvojili 8,45% glasova i tako osvojili jedan mandat u  u europskom parlamentu. 

"Zadovoljna sam, bilo bi odlično da smo osvojili još jedan mandat, ali i ovo je izvrstan rezultat", rekla je nositeljica kandidacijske liste i buduća eurparlamentarka Ruža Tomašić, te dodaje da se vraća u Bruxelles u lipnju kada će i započeti svoj rad tamo. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZANE VIJESTI

Euforija u stožeru SDP-a, Bernardić u suzama: 'Ovo je uspjeh ujedinjenog SDP-a!'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prezadovoljni jer smo u godinu dana izrasli u treću najsnažniu političku opciju u hrvatskoj. To je nešto što je senzacionalno jer nam nijedna anketa nije davala toliko, dapače sve ankete su nam davale duplo manje postotke nego smo u konačnici osvojili. Tak da svakako se stvara jedna nova politička opcija koja će dugo trajati i koja će značajno utjecati na političku situaciju u Hrvatskoj, rekao je Ladislav Iličić kandidat Hrvatske liste suverenista, i dodao da su osvojili mandat jer su slušali volju naroda. 

"Činjenica jest da smo slušali želje naroda, činjenica je da je narod želio to zajedništvo onih frakcija koje se ne slažu poslušno s politikom Andreja Plenkovića. Narod je zato i glasao za nas", dodao je Iličić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo