POKUŠAJ PREVARE / Sultanova majka spremila zamku za Hurem!

Image
Foto: RTL

Sulejmanova majka svim će silama pokušati uvjeriti sina da je pogriješio što je oženio Hurem. Hoće li sultanova žena na vrijeme otkriti što majka smjera, doznajte u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' u utorak 20. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

20.11.2012.
12:07
RTL
VOYO logo

Sulejmanova majka svim će silama pokušati uvjeriti sina da je pogriješio što je oženio Hurem. Kako bi mu to i dokazala, majka će se poslužiti lukavim trikom u kojem će sudjelovati i sam Sulejman!

Hoće li Hurem na vrijeme otkriti što majka smjera, doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" već danas, u utorak 20. studenog u 21 sat na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bi dokazala sinu tko ga je izdao, majka sultanija odluči upotrijebiti svoje posljednje oružje i prijevarom natjerati Hurem da joj još jednom ispriča sve o tajnom druženju s Leom i njegovom ubojstvu,  dok Sulejman stoji skriven iza zastora i prisluškuje njihov razgovor. Uznemirenoj Hurem neće biti jasno zbog čega majka opet otvara tu bolnu temu koju je ona već davno ostavila iza sebe…

Image
Foto: RTL

Za to vrijeme Ibrahim se bori za život u pećini. Dok njemu kalfa Nigar ljekovitom vodom ispire otrovnu ranu na leđima, nesretna trudnica Hatidže ponovno gubi razum. Njezini novi napadaji panike uznemire dvorane koji je nikako ne mogu umiriti. No, jedna će osoba uspjeti u tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo