IZNENADNA NAJAVA / Sultanova majka šokirala Mustafu i lijepu Ajbige!

Image
Foto: RTL

Uz Mahidevraninu najveću potporu dosad, sultanova majka objavi radosnu vijest – mladi princ Mustafa ženi se lijepom Ajbige! Hoće li popustiti pod pritiskom obitelji, gledatelji će doznati u novoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' koja će se emitirati u srijedu, 5. prosinca u 21 sat na RTL Televiziji.

5.12.2012.
11:54
RTL
VOYO logo

Uz Mahidevraninu najveću potporu dosad, sultanova majka objavi radosnu vijest – mladi princ Mustafa ženi se lijepom Ajbige! Šokirani zaručnici odbijaju i samu pomisao na ugovoreni brak jer njihova srca pripadaju drugim osobama, Efsun i Bali-begu…

Mahidevran i sultanova majka napokon su pronašle način kako udaljiti Mustafu od robinje Efsun, s kojom princ provodi sve više vremena. Pod namjerom da ojača položaj dinastija Osmanlije i Giraja s Krima, njihova ideja o vjenčanju princa nasljednika s nećakinjom Ajbige razveseli sultana, ali i šokira buduće mladence! Unuk i nećakinja odbijaju i samu pomisao na ugovoreni brak jer oboje vole nekog drugog, međutim sultanije ne zanimaju njihove želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Doznavši za ugovoreni brak, Bali-beg odlazi u kavanu i opija se u društvu Matrakčija koji slavi razvod braka, a tužna Ajbige, razočarana razvojem situacije na dvoru, izjada se Hurem.

Kako bi joj pomogla, Hurem pokuša nagovoriti Sulejmana da poništi zaruke… Iako im najavljeno vjenčanje ide u korist, sultanova majka i Mahidevran ne miruju dok zauvijek Efsun ne otjeraju iz Topkapi palače…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Mustafa i Ajbige popustiti pod pritiskom obitelji, gledatelji će doznati u novoj epizodi Sulejmana Veličanstvenog koja će se emitirati večeras, u srijedu,5. prosinca u 21sat na RTL Televiziji!

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo