NEMA MIRA U PALAČI / Sultanije organizirale napad na Hurem iz zasjede!

Image

Što će se dogoditi s Hurem, saznat ćemo u večerašnjoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ u 20 sati na RTL Televiziji!

12.9.2013.
13:23
VOYO logo

Na sultanovom dvoru nema mira! Hurem je objavila rat svim neprijateljima, pa sultanije neće čekati puno da je unište. No kako im ruke ne bi bile okrvavljene, sultanije Hatidže i Šah iskoristit će vještine kalfe Salihe, koja će Hurem napasti iz zasjede!

Dok sultan obznanjuje svoju odluku o imenovanju Kadije za glavnog suca osmanskog Divana, Hurem traži svoju kćer Mihrimah po odajama palače. Ni u snu nije slutila da će je umjesto Mihrimah dočekati - Hatidže. No njihov razgovor ne prolazi bez iznenađenja. Naime, u dogovoru s Hatidže, kalfa Saliha iznenada napadne Hurem iz zasjede!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Sljedećeg se jutra Hurem ne sjeća protekle noći pa zatraži dvorske vidare da je pregledaju jer je uvjerena da ju je Hatidže otrovala! Sulejman se zabrine za Huremino zdravlje, koje se svakim novim danom pogoršava, dok Hatidže likuje…

Hoće li Sulejman ikada doznati što se uistinu dogodilo? Boji li se Hatidže njegove reakcije? Ne propustite pogledati novi nastavak hit serije "Sulejman Veličanstveni", večeras, u četvrtak, 12. rujna u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo