turbulentan period života / Sulejmanu djeca postala novi neprijatelji!

Image
Foto: RTL

Sulejman prolazi kroz još jedan turbulentan period svog života u kojem mu se događaju istovremeno dobre i loše stvari.

25.1.2014.
12:40
RTL
VOYO logo

U nedjelju 26. siječnja očekuje nas uzbudljiva dvostruka epizoda hit turske serije 'Sulejman Veličanstveni', u kojoj će se sultan radovati još jednom dijetetu, kćeri Raziji, dok će mu ostala djeca zadavati najveću brigu!

Sulejman prolazi kroz još jedan turbulentan period svog života u kojem mu se događaju istovremeno dobre i loše stvari. Sretan je što je prijevremeni porod njegove posljednje miljenice Nezanin prošao u najboljem redu. Dobio je drugu po redu kćer, Razije. No, istodobno je tužan i ljut na svoje sinove koji mu u posljednje vrijeme otkazuju poslušnost, ne samo kao ocu, već i kao vladaru carstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Bajazit je odbio javiti ocu da napušta sandžak kako bi se našao s lijepom Huridžihan, u koju je zaljubljen. Hurem će doznati za taj incident, no pitanje je kako će na to reagirati sam Sulejman koji se već sada muči s neodgovornošću Selima i Mustafe. Naime, Selim je svima skrivao čnjenicu da je zbog njega na tržnici u Manisi ubijen trgovac, te da je zbog toga ostao nekažnjen, dok sultan zbog Mustafe već neko vrijeme preispituje svoju savijest. Međutim, pitanje je dana kada će Sulejman doznati za Mustafin plan da se oženi Mihrunisom, kćerkom kapetana mornarice Hajrudin-paše (Barbarose) - bez očevog dopuštenja i protiv svih osmanskih zakona!

Niti Mihrimah neće pošteđena zavjera i zamki, a za to će se pobrinuti sultanija Fatma. Nakon što je prve bračne noći ubila novog/starog supruga Mustafu-pašu, sultanova sestra okomit će se na lijepu Hureminu kćer sa željom da joj uništi brak s Rustem-pašom. Fatma je uvjerena da će tako zadati novi udarac Hurem i velikom veziru Rustemu koji se vratio na dvor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL



Tamni oblaci nadvili su se nad glavama sultanovih nasjljednika. Hoće li Sulejman doznati za njihovae nestašluke, te njihovo nepoštovanje prema tradiciji, dinastiji i njemu kao sultanu, protumačiti kao izdaju? Sve to doznat ćemo već sutra, u nedjelju 26. siječnja u 20 sati, u novoj, dvostrukoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog', samo na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo