NOVA DVOSTRUKA EPIZODA / Sulejmanovi sinovi probleme rješavaju šakama!

Image
Foto: RTL

Ne propustite pogledati novu, dvostruku epizodu serije "Sulejman Veličanstveni" u nedjelju, 2. veljače u 20 sati na RTL Televiziji!

8.2.2014.
14:48
RTL
VOYO logo

Netrepeljivost među sultanovim sinovima raste iz dana u dan! Hurem želi pomiriti Selima i Bajazita, braću koja očajnički teži k preuzimanju prijestolja, pa nagovori kćer Mihrimah da ih pozove na svečanu večeru ne bi li tako smirila strasti. No taj će se potez pokazati pogrešnim, a njihov sukob po prvi put završiti tučnjavom! Ne propustite pogledati novu, dvostruku epizodu serije „Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju, 2. veljače u 20 sati na RTL Televiziji!

Zahvaljujući majčinim savijetima, Mihrimah uspijeva okupiti braću na zajedničkoj večeri. Sve se čini kako njih petero, i Selimova miljenica Nurbanu, uživaju u zajedničkom druženju, prisjećajući se bezbrižnog djetinjstva. No, njihova sreća i veselje bit će kratkog vijeka jer će se Selim i Bajazit ponovo posvaditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njihov verbalni sukob ovaj će put preći novi nivo, a završit će fizičkim obračunom! S obzirom da je uvjeren kako ga braća mrze zbog položaja, na koji ga je sultan osobno postavio, Selim odluči odstupiti s mjesta upravitelja Manise i o tome obavijestiti oca!

Za to vrijeme, Fatma istražuje gdje se nalazi Huremina tajna odaja iz koje prisluškuje Divan, dok Jastreb pronalazi savršen trenutak kako bi ubio Mirunisu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi nastavak serije „Sulejman Veličanstveni“ donosi nove napete zaplete u Sulejmanovoj obitelji! Budite uz RTL Televiziju sutra, 2. veljače, u 20 sati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo