NITKO NIJE NEZAMJENJIV / Sulejmanova kazna teško pogodila Ibrahima!

Image
Foto: RTL

Dok se između vladara i njegovog najbližeg podanika stvaraju nove nesuglasice, Hurem se bori s novim problemima koje joj je nametnula sultanova majka!

7.11.2012.
14:29
RTL
VOYO logo

Sulejman je ljut na Ibrahima zbog Izabelinog iznenadnog nestanka, te ga kažnjava najgorom mogućom kaznom - zamjenjuje ga Bali-begom! Dok se između vladara i njegovog najbližeg podanika stvaraju nove nesuglasice, Hurem se bori s novim problemima koje joj je nametnula sultanova majka!

Razočaran zbog naglog nestanka princeze Izabele, Sulejman smijeni Ibrahima jer je loše upravljao dvorom i ne zna što se zapravo dogodilo u haremu prošle noći. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Kako bi mu ukazao na činjenicu da su sultanovi podanici itekako zamjenjivi, Sulejman imenuje Bali-bega za komornika i upravitelja dvora, te mu dodijeli pečat, a samim time i novi zadatak - mora doznati što se dogodilo s princezom. Ova odluka teško pogodi Ibrahima...

Niti u ostatku dvora nije manje zanimljivo. Daje je smijenila Esmu i Nilufer te im zabranila da se približavaju Hurem, baš kao i kalfa Nigar i Gul-aga koji više ne smiju slušati njezine naredbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hurem je ljuta zbog premještaja u harem, uvjerena da iza toga stoji 'gospodarica harema', sultanova majka. Iako će joj Gul-aga na tren odvući pažnju pričama o Hatidžinoj želji da se ponovno sastane s Jakub-efendijom, te o lošem odnosu između Ibrahima i Bale-bega, Hurem će jako uzrujati vijest da je dvor naručio njezino ubojstvo!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Hoće li Hurem napokon reći sultanovoj majci što zaista osjeća? Doznajte u novoj epizodi "Sulejmana Veličanstvenog" još večeras, u srijedu, 7. studenog u 21 sat na RTLTeleviziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo