tajne se otkrivaju / Sulejmanov dvor zatrest će dvije neočekivane bombe

Nadahnuta lijepim riječima iz Elkasovog pisma, Mihrimah odluči rastati se od Rustem-paše, u kojeg nikada i nije bila zaljubljena.

15.3.2014.
10:25
VOYO logo

U sutrašnjoj epizodi Sulejmanov će dvor zatresti dvije neočekivane bombe – Mihrimah je odlučila rastati se od Rustem-paše, a Sulejman će ipak doznati za Mustafino tajno vjenčanje s Mihrunisom! Ovaj put Hurem nije kriva što je cijeli dvor ponovno na nogama, već sultanija Fatma i Bajazitov mentor. Koga će stići sultanova pravedna ruka doznajte u nedjelju, 16. ožujka, u novoj epizodi „Sulejmana Veličanstvenog“ na RTL Televiziji!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL

Mustafa Lala obećao je sultaniji Hurem da će štititi Bajazita, ali i se riješiti Ibrahim-pašine kćeri Huridžihan dok je u prijestolnici. Lala zna da će biti teško razdvojiti zaljubljenog Bajazita od supruge, jer se ona neće dati tako lako… Huridžihan se isprva opirala, no kasnije je shvatila da će je Lala pustiti na miru jedino ako mu oda veliku tajnu za koju zna vrlo malen broj ljudi – da su se Mustafa i Mihrunisa potajno oženili, i da novopečena sultanija čeka dijete! Lala sve to sažme u pismu koje u svoje ime pošalje Sulejmanu, i to u vrijeme kada je sultan napokon vratio povjerenje u najstarijeg sina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL



Istovremeno se na dvoru odigrava još jedna drama. Nadahnuta lijepim riječima iz Elkasovog pisma, Mihrimah odluči rastati se od Rustem-paše, u kojeg nikada i nije bila zaljubljena. Nakon velike svađe s Rustemom, mlada sultanija obznani njemu i svojoj majci Hurem da želi – razvod! I dok je Rustem u šoku zbog njezine izjave, Hurem pokušava odgovoriti kćer od suludog hira.

Zar se Mihrimah toliko zaljubila u Elkasa da pod hitno želi raskinuti sve veze s Rustemom? Je li Elkas uistinu poslao ljubavno pismo Mihrimah? I što će učiniti Sulejman kada dozna da mu je Mustafa opet lagao? Ne propustite doznati sve odgovore u novom dvostrukom nastavku serije „Sulejman Veličanstveni“ u nedjelju u 20 sati na RTL Televiziji!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo