NAJGLEDANIJI FORMAT DANA / 'Sulejmanija' definitivno zavladala Hrvatskom!

Ove je nedjelju dvostruko izdanje serije o najvećem vladaru 16. stoljeća još jednom bilo najgledaniji program u cijelom danu na svim nacionalnim televizijama!

26.11.2012.
16:13
VOYO logo

Službeni rezultati gledanosti ukazuju na činjenicu da je "Sulejman Veličanstveni" postao pravi vladar malih ekrana - specijalna, dvostruka epizoda serije ove je nedjelje bila najgledaniji format dana na svim nacionalnim televizijama u obje skupine!

Prva epizoda postigla je gledanost od 16,1% u totalu populacije (670 tisuća gledatelja), odnosno 15,2% u ciljnoj skupini od 18-49 godina, dok je druga epizoda ostvarila gledanost od 19,1% i privukla više od 800 tisuća gledatelja (18,4% u ciljnoj skupini 18-49 godina).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramatičan rasplet događaja između Ibrahima i Behram-paše bio je vrhunac večeri, kojeg je pratilo preko 905 tisuća gledatelja u totalu populacije (gledanost od 21,6%)!

Međutim, napetosti neće nedostajati niti u novim epizodama serije "Sulejman veličanstveni". Još večeras će dvor uzburkati povratak odraslog princa Mustafe za kojim će zatitrati svako srce djevojaka u haremu. Što će na to reći Sulejman i Mahidevran, doznajte već večeras u 21 sat na RTL Televiziji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve o seriji "Sulejman Veličanstveni" možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Facebook.com/Sulejman.Velicanstveni.RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo